Тренер "Шахтаря" Луческу боїться, що росіяни нападуть на Україну та Румунію

Румунський фахівець каже, що не буде кидати "Шахтар"

Про це повідомляє depo.ua, з посиланням на Tribuna.com та румунські ЗМІ.

"А раптом росіяни образяться і увійдуть в Україну! Буде тоді мати значення мій контракт? Хто там залишиться? І що мені робити? Куди податися? Додому? Так російські війська і в Румунію увійдуть!", - зазначає Луческу.

Також Луческу розповів про власне майбутнє у "Шахтарі".

"На початку минулого року ми ще грали в Донецьку, на своєму стадіоні. Хто міг подумати, що все перевернеться так радикально і настільки жорстоко? Тому я не будую великих планів і проектів на майбутнє. Хто знає, що Господь пошле нам. Що до контракту: у нас настільки джентльменська угода, що його неможливо не продовжити. Я можу дуже легко продовжити чи можу зупинитися. Але я не поїду в інше місце, щоб бути в кращих умовах", - сказав Луческу щодо нового контракту з "Шахтарем"

"Не збираюся кидати "Шахтар" у такій складній ситуації заради власної вигоди. Я не про неї думаю. Я не робив цього, коли був молодий, і зараз, в нинішньому віці, робити не стану. Я хочу врятувати "Шахтар"! Б'юся, щоб його прекрасна міжнародна репутація залишалася жива. Не хочу, щоб цей клуб припинив існування через війну", - наводить слова Луческу Sport.ro з посиланням на Gazeta Sporturilor.

Зазначимо, що контракт Луческу з "Шахтарем" добігає кінця влітку 2015 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme