Тренер "Чорноморця": Голи "Дніпра" напружують і насторожують

Головний тренер "Чорноморця" Олександр Бабич визнав, що поразка його клубу і матчі з "Дніпром" була заслуженою

Бабич дав прес-конференцію після матчу, передає depo.ua із посиланням на football24.

"Хочеться привітати "Дніпро" з перемогою. Розуміли, що ми могли сьогодні добитися позитивного результату, якщо б організовано і строго зіграли в обороні. Недопрацювали, програли багато боротьби і заслужено програли. Звичайно, у "Дніпра" кваліфіковані футболісти, на порядок кращі, ніж у нас.

Але ті голи, які ми пропускаємо, особливо перші м'ячі - вони напружують. Те, як ми пропустили перші м'ячі - насторожує. Хочеться, щоб хлопці відчули впевненість, щоб вони забили. Незважаючи на поразку від "Дніпра", хочеться побажати хлопцям, і досвідченим і молодим організовано і до кінця працювати так, як ми домовляємося на установці. Десь недопрацювали.

В атаці у нас є проблеми. Ми розуміли, що втекти від Папа Гуйє буде складно, і намагалися пройти за рахунок флангових передач. З іншого боку, коли ми Данченка перевели направо, то він зробив кілька небезпечних передач. Ліворуч були менш активні, але якщо хлопці будуть бити по воротах, і влучати, то хоча б будуть якісь моменти, буде цікаво. Видно, що психологія, хочуть забити, поспішають... Сподіваємося, що хлопці заспокояться і відчують смак голів", - сказав Бабич.

Нагадаємо, сьогодні "Дніпро" розгромив "Чорноморець" з рахунком 3:0.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme