Бій між Усиком та Фьюрі – особливості проведення та коефіцієнти букмекерів

Чи відбудеться бій за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі? Чому бій може не відбутися, хто перешкоджає поєдинку?

Бій між Усиком та Фьюрі – особливості пр…

Чи відбудеться бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі

Нещодавно в боксерській спільноті з'явилася шокуюча новина – можливо, що бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі не відбудеться. Трохи пізніше з'явилися оптимістичніші новини, які вселили надію на те, що поєдинок Усік – Ф'юрі таки відбудеться. БК України вже приймають ставки на бій, пропонуючи вигідні коефіцієнти. Робити ставки рекомендується лише у надійних компаніях, які працюють офіційно за ліцензією.

Френк Уоррен, який є промоутером Тайсона Ф'юрі, розповів, що цілком можливо врятувати поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Є інформація про те, що промоутер давно переконав британця прийняти умову можливого реваншу.

Уоррен: У нас є, можливо, два дні, щоб це зробити

Промоутер боксера заявив, що є лише два дні, щоб знову домовитися про зустріч Усика – Ф'юрі. Уоррен повідомляє про те, що представники боксерів не могли домовитися про те, як ділитимуться гроші. Матч-реванш поступово почав перетворюватися на другорядне шоу. Хочеться запитати: Чому не можна подолати всі конфлікти та непорозуміння, якщо Усик хоче провести цей бій? Чому вони хочуть пункт про реванш? Адже, у такому разі, знадобиться 2 виплати. Представники українського боксера не планують отримувати зарплату ніде, окрім Тайсона. Уоррен вказує на те, що вони готові укласти угоду про матч-реванш, як було зроблено під час бою з Ентоні Джошуа.

Промоутер уточнив, що він обов'язково повернеться до теми бою та спробує укласти угоду. На це є щонайбільше два дні.

Відомо, що українець уже закінчив тренувальний табір. Тут він розпочав підготовку до бою проти Тайсона Ф'юрі. Спочатку очікувалося, що бій за звання абсолютного чемпіона світу мав відбутися 29 квітня 2023 року. Навколо цього поєдинку було багато розмов та пліток, а інтерес до нього підігрівали самі боксери своїми словесними суперечками. Але вони зустрічалися лише через пресу чи у соціальних мережах.

Раніше промоутер українця Олександр Красюк в акаунті Інстаграм підтвердив інформацію про те, що бій був зірваний і, швидше за все, не відбудеться.

Раніше ми розповідали, що потрібно знати про букмекерські контори в Україні, як вони працюють і на що треба звертати увагу.

Ставки та котирування на бій

Поєдинок за звання чемпіона світу з боксу між Усиком та Ф'юрі був запланований на 29 квітня. Ще невідомо, чи відбудеться цей бій чи його доведеться скасувати. Але, незважаючи на це, вже багато букмекерських контор приймають ставки на спорт. Щоб дізнатися, хто вважається фаворитом цього поєдинку, потрібно уважно ознайомитись з інформацією букмекерських контор.

Перші ставки на такий поєдинок компанії почали приймати восени 2022 року. Торік фаворитом вважався Тайсон Ф'юрі. Коефіцієнт цього боксера становив 1.36, а на українця — 3.10. Але ближче до поєдинку багато зарубіжних аналітиків змінили свою думку. Вони суттєво зросли у Усика. Наприклад, у компанії Вetfred представлені такі котирування: на перемогу Ф'юрі – 1.50, на перемогу Усика – 2.75. PaddyPower пропонує коефіцієнти 1.44 проти 2.75.

Для отримання додаткової інформації, ви можете ознайомитись читаючи про бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme