Тайсона Ф'юрі позбавили відібраного у Кличка чемпіонського титулу

Британський боксер Тайсон Ф'юрі позбувся титулу чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF)

Про це BBC News повідомив голова комітету з проведення чемпіонських боїв IBF Ліндсі Такер, передає depo.ua з посиланням на Lenta.ru.

"Ф'юрі повинен був провести бій з претендентом на титул IBF В'ячеславом Глазковим, проте замість цього боксер погодився на повторний поєдинок з Володимиром Кличком", - пояснив Такер рішення федерації. Наголошується, що чемпіоном світу за версією IBF 27-річний Ф'юрі був менше двох тижнів.

Нагадаємо, 6 грудня Ф'юрі заявив, що знищить українського боксера під час відповідного поєдинку між спортсменами.

"Я грався з ним у першому бою, але наступного разу я його знищу, і він нічого не зможе зробити", - зазначив британець.

2 грудня Кличко заявив, що скористається опцією в контракті і проведе в 2016 році бій-реванш проти Ф'юрі. Очікується, що поєдинок пройде в травні або червні.

Ф'юрі в ніч на 29 листопада переміг Кличка і завоював титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA. За підсумками 12 раундів усі рефері одноголосно віддали перевагу британцеві. Рахунок суддівських записок: 115-112, 115-112, 116-111.

На рахунку Кличка-молодшого 64 перемоги (53 - нокаутом) в 68 боях. У послужному списку Ф'юрі 25 перемог (18 - нокаутом) в 25 боях.

В'ячеслав Глазков - 31-річний український спортсмен, за свою кар'єру виграв в 21 з 22 поєдинках. У 2008 році завоював бронзу на Олімпійських іграх у Пекіні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme