Тайсон порадив Усику їсти побільше м’яса і набирати вагу

"Циганський король" у своєму стилі скандаліста пояснив, чому не чекатиме бою з українцем

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Тайсон порадив Усику їсти побільше м’яса…
Тайсон Ф'юрі. Фото: bleacherreport.com

Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 KO), якого називають "Циганський король", у інтерв’ю ютуб-каналу Behind The Gloves сказав, що не чекатиме бою проти володаря титулів WBA, WBO і IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО).

"Я бився у квітні цього року (23 квітня з Діліаном Вайтом; Тайсон переміг британця нокаутом і відстояв чемпіонський пояс WBC – ред.). І було б смішно чекати на середньоваговика (донедавна Усик виступав у середній вазі) до квітня наступного року. Навіщо цілий рік проводити поза рингом? Я боксер. Якщо я можу повернутися, то дозвольте мені битися.

Також Ф’юрі згадав, що Усик не хотів, аби його побив "Циганський король". "Він повернувся до України і зробив те, що зробив. Його команда каже те, що має говорити. Нехай він трохи розкачається, набере вагу, їсть більше їжі, більше м'яса. Нехай підкачається, щоб битися зі мною", – сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, на пресконференції в Києві у вересні після переможного реваншу з Ентоні Джошуа Олександр Усик заявив, що хоче відпочити і не планує проводити поєдинків цього року. А також що хотів би наступного року битися з Тайсоном Ф’юрі і завершити свою кар’єру у суперважкій вазі боєм на НСК Олімпійський у Києві.

Днями промоутер Тайсона Френк Воррен повідомив, що в наступному бою Ф'юрі зійдеться зі своїм співвітчизником Дереком Чісорою, хоча фанати розраховували на поєдинок з Ентоні Джошуа.

Натомість поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу має відбутися у лютому 2023 року. "Ми очікували, що у грудні буде бій з Усиком, та він не був доступний. Я сподіваюся, що їхній поєдинок відбудеться у лютому. Тайсон хоче провести бій ще до цього", - каже Воррен.

Проте поки невідомо, чи відбудеться бій Ф'юрі – Чісора. Наприкінці вересня Дерек Чісора заявяв, що завершив професійну кар'єру і на ринг не повернеться.

Натомість менеджер українця Егіс Клімас днями заявив, що "Усик не поб’є Ф’юрі, але Усик може перемогти Ф’юрі".

Після перемоги над Джошуа Усик володіє чемпіонськими поясам и за версіями WBA, IBF, WBO та IBO. До титулу абсолютного чемпіона світу українському боксеру не вистачає одного звання – за версією WBC. Цим поясом і володіє Тайсон Ф'юрі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme