Суркіс "плюнув" в обличчя фанатам "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс через свій непрофесійний клубний менеджмент перетворив святкування чемпіонства у всеукраїнську ганьбу

Суркіс "плюнув" в обличчя фанатам "Динам…

Сьогодні на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" гучно відсвяткувало перше за 6 років чемпіонство, а також вшанувало легендарних гравців, які 40 років тому виграли Кубок Кубків та Суперкубок УЄФА. 

"Динамісвські" фанати з самого початку не дуже зрозуміли ідею та організацію концерту, якою займалися люди Фірташа. Але ці непорозуміння можна було б владнати, мовляв, дивіться яка атмосфера, але Суркіс та його команда примудрилися зробити серію проколів, які ніколи не забудуть.

"Газпром" та прапор Кремля

Дизайнери зробили цікаві афіші, які заманювали фанатів на концерт. Вони навіть не потрудилися знайти фотографію "Олімпійського", а замість неї на афіші красувався проект "Зеніт-Арени" з російським прапором.

Суркіс став посміховиськом в очах "динамівських" фанів - фото 1

Хтось скаже: "Ага, сепаратизмом попахує. Суркіси - друзі Медведчука". На це можна відповісти дуже просто: "Не сепаратизмом, а банальним пофігізмом". І справді, "Динамо" дуже давно славиться саме "пофігізмом" по відношенню до вболівальників. Як тоді пояснити, що фанати після сьогоднішнього матчу з "Металургом", який завершився о 19:00 на стадіоні "Динамо" ім Лобановського, мали бігти на "Олімпійський", куди всіх запрошували на 20:00. Мовляв, ви біжіть, давіться, а нам головне ВІПів зібрати.

Але на цьому проколи на закінчилися. 

Проблеми з пам'яттю

Функціонери київського футбольного клубу "Динамо" випустили сувенірний шарф з 13-ма титулами, пропустивши перемогу в 2004-му році.

Суркіс став посміховиськом в очах "динамівських" фанів - фото 2

У соцмережах різні жарти можна було почитати з цього приводу. Від думок, що довжини шарфа не вистачало для того, щоб всі чемпіонства вписати, до припущень про "куплене чемпіонство". 

Volodymyr Mylenko: "Пропоную варіант "Чесний". Той, хто робив розу - знав, що матч з "Шахтарем" у сезоні 2003/04 (4:2 в Донецьку) був купленим у судді, і відповідно усе чемпіонство фальшивим. (Там же якраз 3 очки відриву від кротів на фініші.) От і не піднялась у майстра рука внести це чемпіонство у славний список".

Хтось скаже з ким не буває. Але така робота, яку можна охарактеризувати лише нецензурним словом, яке простіше назвати "пофігізм", говорить про те, що керівництво банально плюнуло в обличчя шанувальникам клубу. Проте менеджменту "Динамо" від цього, мабуть, ні холодно ні жарко. Бо вони весело провели час на святковому концерті.

А сам концерт - це окрема тема. 

Дякую Фірташу

Президент "Динамо" Ігор Суркіс, вийшовши на сцену, не став говорити довго. Він подякував фанатам, працівникам клубу та футболістам, які здобули "золото". Але не забув Суркіс подякувати і Дмитру Фірташу. Не дарма з фан-зон дехто почав свистіти. А от головний тренер киян Сергій Ребров у своїй промові, навпаки, згадав у промові про воїнів АТО. І не дивно, бо велика кількість фанатів воює в зоні АТО. 

Загалом, концерт вдався. Ось що про нього пишуть в соцмережах.

Олександр Стадниченко: "От мені цікаво. Фанати динамо як матч з баннікова перенести тут як тут, а як святкувати то їм пофіг хто виступає на вшануванняі їхньої команди. Хоч полякова, хоч кабздон все рівно".

Серж Зозя: "Суркіс тут Фірташу дякує. Супер просто піз..ец"

Оксана Выговская: "Какой позор - Полякова на Олимпийском!!! Кто ее выпустил, еще и 2 песни под жуткую фанеру??? Фуууу...

Головне, що Ігорю Суркісу вдалося зібрати старих друзів і подякувати Дмитру Фірташу. А про всі "проколи" люди забудуть. не вперше ж.


Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme