Ставки на бокс сьогодні — чи є можливість заробити?

Один з улюблених чоловічих видів спорту — це бокс. Змагання завжди тримає вболівальника у тонусі. Щоб підтримати свого улюбленого гравця та щей на цьому заробити, вболівальники роблять ставки на бокс. Це дуже захоплююча та напружена подія

Журналіст відділу новин
Ставки на бокс сьогодні — чи є можливіст…

Один з улюблених чоловічих видів спорту — це бокс. Змагання завжди тримає вболівальника у тонусі. Щоб підтримати свого улюбленого гравця та щей на цьому заробити, вболівальники роблять ставки на бокс. Це дуже захоплююча та напружена подія

Оцінити  атмосферу бою  ви зможете скоро на поєдинку Усик — Дюбуа, ставки на яких  уже активно приймають букмекери. Бо бокс вважається одним з вкрай важких видів спорту для ставок. На багатьох змаганнях зустрічаються боксери, які ніколи раніше не боксували один проти одного. Тому рейтинг боксерів (або бійців ММА) дуже складний. Навіть якщо боксери вже зустрічалися раніше, передбачити результат складно. Не дуже можливо приймати далекосяжні рішення, ґрунтуючись на одному або двох боях. Форма в день і абсолютна воля до перемоги є вирішальними факторами в боксі або ММА. Нам потрібно збільшити наші квоти в професійному боксі. Таким чином, ми можемо дозволити собі коефіцієнт 3,35 для обох боксерів у рівному бою. Ми можемо робити ставки тільки в тому випадку, якщо наші власні шанси нижчі, ніж шанси букмекера. Якщо ставки на бокс такі ризиковані, як правильно їх робити та чи варто взагалі, розглянемо нижче у статті. 

Види та особливості ставок на бокс в Україні

Боксерські поєдинки після певної кількості раундів можуть бути дуже багатогранними і закінчуватися по-різному. Крім того, існує безліч вагових категорій і кілька асоціацій, які проводять бої на першість світу. Тому важливо робити ставки на бокс в Україні спираючись на їх види та особливості. Від цього залежить результат вашого влучання чи програшу. 

  • Ставки на бокс на кількість раундів. Під час ставок більше/менше шанси на виграш зазвичай трохи вищі, ніж під час ставок на точну кількість раундів, тому коефіцієнти ставок нижчі, ніж під час ставок на раунди. Як правило, у разі овербета коефіцієнти для ставки на меншу кількість раундів нижчі, ніж для ставок на більшу кількість раундів.
  • Час закінчення поєдинку. Багато букмекерських контор також мають у своїй програмі хвилинні ставки на закінчення бою. Тут ви можете поставити, наприклад, на те, що бій у другому раунді закінчиться за 30 або 60 секунд, чи то нокаутом, чи то технічним нокаутом, чи то здачею одного з двох боксерів.
  • Довгострокові ставки на бокс. Деякі онлайн-букмекери також пропонують довгострокові ставки. Типові довгострокові ставки включають ті, які передбачають, чи буде конкретний боксер володіти титулом чемпіона світу в якийсь момент у майбутньому, наприклад, наприкінці року.  

Якщо ви хочете робити ставки на бокс в Україні, вам обов'язково потрібно порівняти коефіцієнти ставок різних букмекерських контор і зареєструватися у цих провайдерів. Причина: коефіцієнти ставок можуть значно відрізнятися залежно від букмекерської контори.

Порівнюючи, ви можете отримати найкращі шанси в кожному випадку. Приклад: У боксі дуже ймовірно, що переможе фаворит. Таким чином, шанси на ставку на фаворита порівняно низькі.

Як правильно зробити ставку на бокс

Зробити ставки на бокс не важко. Гравцю потрібно лише зареєструватися на порталі букмекерської контори та зробити свій вибір. Але не треба забувати про стратегію та доцільне вивчення інформації щодо цього виду спорту та гравців на рингу. Імпульсивні бокс ставки, як правило, не приносять бажаного результату. Щоб досягти успіху вболівальнику потрібно:

  • Перш ніж зробити ставку на бокс, постарайтеся дізнатися більше про боксерів. Якщо це неможливо, вам слід утриматися від цієї ставки і зосередитися на ставках, для яких доступна актуальна інформація про спортсменів. 
  • Ви повинні взяти до уваги, де боксери перебувають у своїй кар'єрі. Тобто це молодий боксер, у якого все ще попереду кар'єра, або той, хто вже давно вийшов із розквіту. Для цього ви можете подивитися бойові баланси боксерів за минулий раз. Колись знаменитий боксер нерідко виходить на ринг лише для того, щоб заробити гроші, і тому він лише наполовину мотивований або не тренований.
  • Корисно, коли експерти дають свою оцінку боксерам і майбутньому бою. Експерти майже завжди самі були активні в боксі і тому часто можуть набагато краще і ясніше судити про форму і поточні обставини, пов'язані з боєм. Але з плином часу навіть експерт може помилятися. Навіть думки експертів не є гарантією надійного прибутку від бокс ставки. 

Ставки на бокс сьогодні є дуже важливим кроком. Не слід приймати рішення дуже швидко. Доцільно провести аналіз кожного гравця та вивчити характер гри гравців. 

Стратегії ставок на бокс сьогодні

Стратегія дуже важлива для кожного вболівальника боксу, що хоче заробити. Тому гравцям рекомендовано більш детально вивчати стан кар'єри гравця, його фізичну форму та результати попередніх матчів. Ви можете обрати одну стратегія або декілька. С часом зможете формувати власну. Розповсюджені стратегії ставок: ставки в режимі реального часу або на довгостроковий період. Також щоб збільшити свої шанси можливо поставити одразу на різних гравців. Насамперед ставки на бокс сьогодні залежать від вміння гравця аналізувати поточну ситуацію боксеру та здатність обробляти велику кількість інформації. Тому рекомендуємо більш поглибитись у вивчення деталей цього виду спорту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme