Шість головних спортивних подій 2016-го для України

У 2016-у році відбудеться багато знакових спортивних подій для України

Шість головних спортивних подій 2016-го…

Depo.ua підготував календар найочікуваніших з них.

Бій за пояс Кличка

Шість головних спортивних подій 2016-го для України - фото 1

16-го січня український боксер В'ячеслав Глазков (21-0-1, 13 КО) битиметься за пояс чемпіона світу у суперважкій вазі за версією IBF проти американця Чарльза Мартіна (22-0-1, 20 КО).

Пояс, який Тайсон Ф'юрі відібрав у Кличка-молодшого, а потім втратив через небажання битися з Глазковим заради матчу-реваншу з Володимирим, має опинитися в українця. 

Бій пройде у Нью-Джерсі.

"Динамо" - "Манчестер Сіті"

Шість головних спортивних подій 2016-го для України - фото 2

24-го лютого на НСК "Олімпійський" пройде матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Ман Сіті". Вперше за 16 років кияни гратимуть у плей-офф. 

Матч-відповідь відбудеться 15-го березня.

Шахова корона

Шість головних спортивних подій 2016-го для України - фото 3

1 березня 2016 у Львові стартує фінальний матч за шахову корону серед жінок між діючою чемпіонкою світу Mарією Mузичук з України та претенденткою китаянкою Хоу Іфань. Матч пройде у Палаці Потоцьких, а церемонія урочистого відкриття та закриття турніру відбудеться в театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Загальний бюджет поєдинку - близько 600 тис. євро, половину з цієї суми становитимуть спонсорські кошти.

Євро-2016

Шість головних спортивних подій 2016-го для України - фото 4

З 10-го червня по 10-е липня у Франції пройде Євро-2016. У фінальній частині цього турніру гратиме збірна України. Наші хлопці поміряються силами з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією. Перший матч відбудеться 12-го червня проти німців, другий - 16-го червня проти Північної Ірландії, а третій - 21-го червня проти Польщі.

Кличко - Тайсон

Шість головних спортивних подій 2016-го для України - фото 5

Навесні чи влітку 2016-го Володимир Кличко битиметься з Тайсоном Ф'юрі у поєдинку-реванші. Тайсон нахабно відібрав у Кличка-молодшого чемпіонські пояси WBO, WBA, IBF, IBO. Тепер Кличко зможе повернути собі все, крім пояса IBF.

Олімпіада-2016

Шість головних спортивних подій 2016-го для України - фото 6

З 5-го по 21-е серпня у Ріо-де-Жанейро пройдуть літні Олімпійські ігри. Українські спортсмени боротимуться за медалі на перших Іграх у Південній Америці.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme