Шедевр Велозу, провал "Левів" та Ахметова і інші цікавинки 5-го туру Прем'єр-ліги

"Шахтар" програв "Дніпру" в Одесі, "Динамо" розтрощило "Карпати", Велозу та Ярмоленко подарували шедеври, а Луганськ поки що "срібний" - найцікавіше про 5-й тур УПЛ в нашому огляді

Шедевр Велозу, провал "Левів" та Ахметов…

Одеса не врятувала

Керівництво "Шахтаря" розпіарило свою втечу зі Львова до Одеси на матч з "Дніпром". Спочатку, мовляв, через те, що у Львові вболівали б за "Дніпро". Потім тренер "гірників" Луческу говорив, що втекли, бо шкода псувати газон. Матч "Шахтар" - "Чорноморець" відвідали 13 213 фанів. Більшість із них, звичайно, вболівали за "Шахтар". Але така бездумна політика керівництва клубу зі зміною стадіонів призвела до того, що "гірники" успішно програли - 0:2.

Ну а це фан-сектор донеччан. Багато, дуже, як бачимо. 

Шедевр Велозу, провал

"Леви" пали в Києві

Другою окрасою туру мав стати матч "Динамо" - "Карпати". Звичайно, він таким став, але про очікувану боротьбу годі й казати. "Карпати" були знищені киянами - 3:0. 

Єдиною окрасою матчу стали голи Велозу та Ярмоленка. 

Срібний Луганськ

"Зоря" вже на другому місці. Луганчани перемогли в Одесі "Чорноморець" - 2:0. Наразі у них 10 очок - стільки ж, скільки і в "Шахтаря". Але за різницею забитих та пропущених саме "Зоря" посідає другу сходинку. 

Банер туру

Фанати "Чорноморця" все бачать. Наразі в одеському клубі процвітає кумовство. Серед молоді, яка виходить на поле у складі одеситів, є хлопці, які потрапили в клуб завдяки зв'язкам, а не таланту. Таким вони вважають голкіпера Боровика, який є кумом тренера Бабича. Для нього цей банер.

Шедевр Велозу, провал

Фани туру

Ними стали "бандери". Ультрас "Карпат" завжди були одними з кращих. Яскраво вони підтримали свою команду і у Києві під час матчу з "Динамо". 

Шедевр Велозу, провал

Шедевр Велозу, провал

Шедевр Велозу, провал

Шедевр туру

Гол Велозу вийшов насправді красивим. Взагалі у ворота "Карпат" також красень-гол забив і Ярмоленко, але м'яч Велозу ми вважаємо шедевром туру. 

Результати та "турнірка"

Шедевр Велозу, провал

Шедевр Велозу, провал

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme