Ребров про гру з "Порту": Ця перемога дуже важлива для нас усіх

Головний тренер "Динамо" (Київ) Сергій Ребров після переможного матчу Ліги чемпіонів проти "Порту" підвів підсумок гри на післяматчевій прес-конференції

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на прес-службу ФК "Динамо".

"Треба привітати всіх уболівальників і хлопців, які здобули таку важливу перемогу. Перед грою збірної я сказав хлопцям, що вони повинні здобути перемогу для всієї України. І зараз вони повинні були зробити те ж саме, тому що досить багато років ми не проходили в плей-офф, а зараз у нас є хороший шанс. Я радий, що хлопці терпіли", - сказав тренер.

"Порту" виставив склад з трьома опорними півзахисниками і намагався грати на нічию, три опорники у них рідко коли грають. Я радий, що ми використали свої моменти. Напевно, на виїзді, особливо в матчі з «Порту», завдали за гру 17 ударів по воротах непросто. Ця перемога дуже важлива для нас усіх", - додав Ребров.

Він також пояснив, з якої причини в заявці на гру не виявилося Кравця.

"Я вже говорив про це багато разів. У нашому складі є 25-28 футболістів, з яких у заявку на гру потрапляють 18. Наприклад, у грі в Лондоні в заявку не потрапив Теодорчик", - зазначив тренер "Динамо".

"Рахунок 2:0. Дійсно, ми не дали створити багато моментів "Порту", що славляться контролем м'яча, комбінаційною грою. Напевно, ми нічого не робили нового, так само граємо і в чемпіонаті України, намагаємося грати компактно і агресивно. Сьогодні гра виходила. Всі терпіли до кінця, хоча і сил вже не було. Просили заміни, так як за десять хвилин до кінця вже сил не залишилося, хлопці все віддали на полі. Я радий, що вони були однією командою на полі, це дуже важливо. Ми могли сьогодні програти, зіграти внічию, але ми виграли, і заслужили на цю перемогу, тому що на полі була команда, і всі билися один за одного", - проаналізував гру Ребров.

Він також зазначив, що "Порту" виявився не готовий до такої гри з "Динамо".

"Суперник перебудовувався по ходу гри. Вони виходили з метою зберегти нічию. Таких гострих атак, як у Києві, у них не було. З перших хвилин вони хотіли компактно оборонятися і гострих атак не було. Але футбол - це така гра, в якій одна команда отримує більшу впевненість. Ще раз повторю, завдати на виїзді 17 ударів по воротах у такій грі на виїзді дійсно непросто", - наголосив Ребров.

Нагадаємо, київське "Динамо" обіграло "Порту" в ключовому матчі групового етапу ЛЧ в гостях з рахунком 2:0. Тепер, перемога "Динамо" в заключному турі в домашньому матчі над аутсайдером групи ізраїльським "Маккабі" (Тель-Авів) дозволить чинному чемпіону України пробитися у весняну стадію змагань - плей-офф Ліги чемпіонів - 1/8 фіналу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme