Путін плюнув на відроджені норми ГТО

Володимир Путін не хоче здавати ГТО

За словами його прес-секретаря Дмитра Пєскова, рівень підготовки Путіна точно перевищує норми ГТО, повідомляє depo.ua з посиланням на "Р-Спорт". 

"Мені невідомо про те, що в робочому або не в робочому графіку Путіна існують заходи зі здачі ГТО. В будь-якому випадку його щоденний ритм занять спортом, рівень цих занять перекриває планку ГТО", - сказав Пєсков.

Норми ГТО для чоловіків віку Путіна передбачають виконання наступних вправ: змішане пересування або скандинавська ходьба на 4 км, 10 згинань та розгинань рук в упорі, 20 підняттів тулуба з положення лежачи на спині, 4-кілометрова прогулянка на лижах або 3-кілометровий крос пересічною місцевостю, 25-метровий заплив.

Для отримання золотої відзнаки необхідно виконати як мінімум чотири з цих випробувань.

Путін розпорядився відродити в Росії фізкультурний комплекс ГТО, уряд вніс відповідний законопроект до Держдуми в грудні 2014 року. Нижня палата 25 березня прийняла в першому читанні законопроект про відродження всеросійського фізкультурно-спортивного комплексу "Готовий до праці і оборони" (ГТО).

ГТО - програма фізкультурної підготовки в загальноосвітніх, професійних і спортивних організаціях СРСР, існувала з 1931 по 1991 роки. В рамках цієї програми учасники мали здавати нормативи з бігу, стрибків у довжину і висоту, плавання, метання м'яча, їзді на велосипеді, бігу на лижах, підтягування на перекладині і лазіння по канату.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme