Президент ФФУ побажав українським уболівальникам миру і возз'єднання країни

Президент ФФУ Андрій Павелко звернувся з новорічним зверненням до українських уболівальників

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт ФФУ.

"Сьогодні, коли проходять останні години 2015 року, ми згадуємо його яскраві миті і прагнемо заглянути в майбутнє.

Всі ми досі сповнені хвилюючих емоцій з приводу виходу національної збірної України до фінальної частини УЄФА Євро-2016 і довгоочікуваного подолання 18-річного "прокляття" стадії плей-офф. Уявіть, за цей час в Україні встигло з'явитися нове покоління вболівальників!

Також варто віддати належне найближчому резерву - командам U-20 і U-19, які отримали безцінний досвід виступів у фінальних частинах світової та континентальної першостей відповідно. Очікую, що свої гучні перемоги вони залишили для майбутнього.

Так само важко підібрати слова, щоб сповна віддячити захисників України, героям АТО. Ці люди, не шкодуючи сил, захищають наш рідний дім, віддають свої життя заради безпеки, незалежності та єдності України. Тому своїм обов'язком ФФУ вважає підтримку бійців АТО.

Наші герої стали неодмінними гостями всіх матчів національної збірної. Крім того, ФФУ безоплатно передала сім'ям військових 20 квартир в Дніпропетровську і регулярно допомагає українським воїнам.

Мрію, щоб швидше настав мир, щоб протистояннями або баталіями називалися виключно спортивні події. Щоб швидше возз'єдналася країна!

Нехай збуваються всі ваші найпотаємніші бажання! Нехай магія футболу приносить щастя і радість у ваші домівки! Нехай будуть сильними і здоровими всі ваші рідні та близькі! З наступаючими святами вас, шановні друзі", - сказав Павелко.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme