Пранкер розвів Тіну Канделакі, зателефонувавши від імені міністра спорту Мутка (ВІДЕО)

Генеральний продюсер нового російського телеканалу "Матч ТВ" Тіна Канделакі була розіграна пранкерами

Пранкер, що розмовляв з Канделакі, представився міністром спорту Росії Віталієм Мутко, повідомляє Lifenews.ru, пише depo.ua.

Тіна Канделакі розповіла йому про свій конфлікт з коментатором Василем Уткіним:

"Навіть не знаю, чого він хоче. Він мені зателефонував і каже: давай зустрінемося в твоєму ресторані. Я зустрілася зі всією редакцією, він просто хотів персональну зустріч. Я була на зустрічі і з усіма поговорила. А він мене запросив мій ресторан. Як ви думаєте, мені треба було в мій ресторан з ним йти? Він постійно мені дзвонить, але я не відповідаю. Коли я назвала його "Жиробасом" - він сприйняв це на свій рахунок.  Коли він таку гидоту про мене говорить, не кожен витримає", - сказала Тіна.

Нагадаємо, що головний редактор спортивних каналів "НТВ-Плюс" Василь Уткін відмовився працювати на новому телеканалі "Матч ТВ" під керівництвом Тіни Канделакі.

Між Уткіним і Канделакі регулярно відбуваються суперечки в соціальних мережах.

Спочатку телеведуча заявила, що збирається збудувати редакцію нового ЗМІ з нуля, чим виявився незадоволений Уткін. Він закликав Тіну вибачитися. Потім Василь висміяв пост Канделакі про гру за участю ЦСКА. У відповідь на це Канделакі натякнула Уткіну на зайву вагу, обізвавши його "Жиробасом".

Раніше пранкер також розіграв й самого Уткіна.

Більше новин спорту читайте на Depo.Cпорт

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme