Попереду найцікавіше: на Кубку світу з футболу в Катарі стартують чвертьфінальні матчі

Склад учасників плей-оф обіцяє несподіванки і сенсації.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Попереду найцікавіше: на Кубку світу з ф…

Повертається чемпіонат світу з футболу в Катарі: на глядачів чекають два дні чвертьфіналів. Сьогодні і завтра на турнірі гратимуть вісім команд, які залишилися у грі із загальної кількості 32-ох, що починали чемпіонат, інформує depo.ua.

Тож 9 грудня відбудуться два матчі (час початку ігор зазначено київський):

  • 17:00. Хорватія – Бразилія
  • 21:00. Нідерланди - Аргентина

У першій парі, яка зійдеться в місті Ер-Райян на стадіоні "Едьюкейшн Сіті", на перший погляд, є чіткий фаворит, але є й інтрига: чи здолають п’ятиразові чемпіони світу чинного віцечемпіона планети? Нагадаємо, хорвати у фіналі попереднього ЧС-2018 програли французам.

Команди зустрічатимуться утретє в історії розіграшів Кубку світу: двічі перемагали бразильці.

У 1/8 плей-оф Кубку світу-2022 в Катарі Бразилія перемогла збірну Південної Кореї, а хорвати у серії пенальті були сильнішими за японців – 3:1 (основний час 1:1).

Пряма трансляція – на сайті Суспільне Спорт, місцевих телеканалах Суспільного, Радіо Промінь і відеосервісі Megogo.

Друга сьогоднішня пара, яка гратиме у Лусаїлі на стадіоні "Лусаїл Айконік", перед матчем видається більш рівною за силою. Нідерланди із новою зіркою – відкриттям ЧС-2022 Гакпо у 1/8 плей-оф у красивому стилі здолали команду США (3:1), Аргентина ж із Мессі спокійно пройшла збірну Австралії (2:1).

Вечірня зустріч стане для команд ювілейним, десятим рандеву. Перевага на боці європейців: 4 перемоги проти 1 звитяги у Аргентини. Решта матчів завершилися внічию (якщо брати до уваги результати основного часу).

Останній поєдинок Нідерландів і Аргентини відбувся на стадії півфіналу Кубка світу-2014. Основний і додатковий час у протистоянні команд закінчилися 0:0, а в серії пенальті сильнішими були аргентинці – 4:2.

В Україні матч Нідерланди – Аргентина буде легально показано в запису на місцевих телеканалах Суспільного. Водночас буде доступна пряма аудіотрансляція матчу на Радіо Промінь.

 

Завтра ж, у суботу, 10 грудня, в 1/4 фіналу Кубка світу зустрінуться:

  • 17:00, Марокко – Португалія, стадіон "Ель-Тумама", Доха
  • 21:00, Англія – Франція, стадіон "Ель-Байт", Ель-Хаур.

Півфінали Кубка світу 2022 року пройдуть 13-14 грудня, матч за третє місце – 17 грудня. Фінал турніру відбудеться 18 грудня на "Національному стадіоні" у Лусаїлі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme