Підозрюваного у корупції чиновника ФІФА залишили без паспорта

Поліція Тринідаду і Тобаго зобов'язала колишнього віце-президента ФІФА Джека Уорнера здати паспорт, щоб він не зміг втекти

Раніше влада країни виписали ордер на арешт Уорнера, який заявляв про свою невинуватість, але врешті здався поліції, повідомляє depo.ua з посиланням на Р-спорт.

Уорнер був звільнений під заставу, сума якої склала $2,5 млн. Згідно з умовами, за якими Уорнера було випущено на волю, він повинен двічі на тиждень відмічатися в поліцейській дільниці. Чиновнику загрожує екстрадиція до США за звинуваченням у корупції та відмиванні грошей.

Раніше повідомлялося, що ФІФА в 2008 році виділила КОНКАКАФ (Північна та Центральна Америка і країни Карибського басейну) $10 млн за програмою розвитку футболу в регіоні, проте велика частина цих грошей пішла на особисті витрати Уорнера. Також ЗМІ повідомляли, що правоохоронні органи США підозрюють Уорнера у привласненні коштів, призначених для відновлення Гаїті після землетрусу 2010 року.

Крім того, екс-міністр спорту Єгипту Алей Еддін Хелалом повідомив, що Уорнер вимагав від цієї країни $7 млн в обмін на допомогу при голосуванні за країну-господарку світової першості-2010, але отримав відмову.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme