Під час ЧС-2018 готельні номери на Росії здаватимуть по $8 тиc./добу

Максимальна ціна готельного номера на час проведення Чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії в 2018 році, не повинна перевищувати 650 тисяч рублів на добу

Таке розпорядження затвердив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв у неділю, 14 лютого, передає depo.ua з посиланням на "Дождь".

У Санкт Петербурзі і Москві номер п'ятизіркового готелю буде коштувати до 650 тисяч рублів. Найдешевший номер у столиці Росії обійдеться до 3480 рублів.

Найдорожчі номери серед регіонів будуть в Краснодарському краї і Татарстані - максимальні ціни складуть 85 тисяч рублів. При цьому мінімальні ціни в цих же регіонах - 3000 і 3400 відповідно.

Мінімальна ціна готельного номера складе близько 2 тисяч рублів - вартість номера в однозірковому готелі в Самарі.

Ціни сформували з урахуванням середньої вартості готельних послуг на території регіону в 2015 році, ймовірного рівня інфляції і коефіцієнта, що відображає попит на готелі під час розважальних заходів.

Чемпіонат світу з футболу пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року в 11 містах Росії, серед яких Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Ростов-на-Дону, Сочі, Єкатеринбург, Нижній Новгород, Самара і Саранськ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme