Олег Печерний відреагував на інформацію про можливе призначення Шевченка в УАФ: "Не відмиється"

Президент Асоціації футболістів України Олег Печерний відреагував на інформацію ведучого "ТаТоТаке" Михайла Співаковського про можливе призначення колишнього футболіста Андрія Шевченка на посаду керівника Української асоціації футболу

Олег Печерний відреагував на інформацію…

За його словами, якщо Шевченко на це підпишеться, то потім не відмиється через суворі правила УЄФА та ФІФА в контексті легальності виборів та незалежності роботи національних футбольних асоціацій

"У крісло УАФ сватають Шеву. Брудно, свавільно, із замовними рішеннями судів, зі спробою у грудні перевороту в самій Асоціації. Шевченко, якщо на це підпишеться, хлюпнеться фейсом у таке болото, що просто не відмиється.

Я писав, що УЄФА та ФІФА не дозволять знімати їхні регламенти і не прощають втручання місцевих судів у футбольні справи національних асоціацій. А поки що немає вироку – Павелко для них єдиний законно обраний президент УАФ та член виконкому УЄФА. І на наступних законних виборах – Павелко – єдиний кандидат.

І лише після цього можна буде в рамках регламенту скликати достроковий конгрес. Але спершу доведеться знову обрати Павелка.

А те, що главу УАФ свавільно закрили із СІЗО, для УЄФА лише додатковий привід констатувати наступ на незалежність футбольних структур.

Якщо Шевченко цього не розуміє, то поясню ще раз. На що його зараз штовхають просто поставити хрест на його репутації.

Хоча, може, в цьому є весь сенс?", - написав Печерний.

Раніше про те, що Офіс президента шляхом кримінального переслідування Павелко намагається зробити Шевченком керівником УАФ також заявляв Ігор Мосійчук.

Сам Шевченко ще жодного разу публічно не заявив своїх амбіцій щодо президентства в УАФ.

Нагадаємо, що на спроби проведення нелегальних виборів в Українській асоціації футболу, УЄФА та ФІФА раніше відреагували погрозою вилучення України з цих міжнародних організацій.

Також нагадаємо, що голову УАФ Андрія Павелка заарештували у Львові 16 червня, після того, як ухвалити таке рішення про арешт судді в Києві відмовилися.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme