Офіційно: матч футбольних збірних Боснії і росії скасований

Футбольні чиновники балканської держави віддали перевагу грі з "політично нейтральною" збірною Марокко

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Офіційно: матч футбольних збірних Боснії…
Фото: сайт nfsbih.ba

Футбольна асоціація Боснії і Герцеговини сьогодні таки відмовився ганьбитися зустріччю з командою росії.

"Товариський матч між збірними Боснії і Герцеговини і росії, який мав відбутися 19 листопада в Санкт-Петербурзі, на цей час не буде зіграно", - повідомлено на офіційному сайті асоціації, передає Depo.ua.

"На сьогоднішньому засіданні виконкому Футбольної асоціації Боснії і Герцеговини матч, запланований на 19 листопада, перенесли. Президент NS/FS BiH (Футбольної асоціації Боснії і Герцеговини - Ред.) пан Віцо Желькович заявив, що проведення цього товариського матчу буде перенесене на якийсь час", - зазначають у боснійській футбольній організації.

Боснійці, як випливає з повідомлення, не відмовилися остаточно від можливості зіграти з рашистами, але це може статися хіба у невизначеному майбутньому: дата нової можливої ганьби балканців в повідомленні не прозвучала.

Нагадаємо, про проведення матчу з росією у Боснії і Герцеговині оголосили ще 9 вересня. Росіяни, за даними балканських ЗМІ, намагалися підкупити боснійців 200 тисячами євро, оплатити їхній переліт, забезпечити безплатним харчуванням і проживанням у Санкт-Петербурзі.

Можливість проведення матчу з командою держави-агресора спричинила негативну реакцію світової громадськості, гравців і вболівальників боснійської збірної. Під суспільним тиском ганебний матч вдалося скасувати.

Днями, як повідомляв Depo.ua, збірна Боснії і Герцеговини запланувала зіграти в Дубаї проти Марокко 17 листопада.

Читайте також: Гра в провокацію: збірна Боснії і Герцеговини хоче зіграти у футбол з командою держави-агресора

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme