Офіційний аккаунт "Динамо" у "Фейсбук" закривається, бо Суркісу це не цікаво

На офіційній сторінці київського "Динамо" у "Фейсбуці" з'явилося повідомлення, в якому говориться, що акаунт закривається

Про це повідомляє depo.ua.

"Шановні підписники. Повідомляємо вас, що 14 липня 2015 року цей паблік закривається. Ми дякуємо всім учасникам, але не прощаємося з вами. Команда адміністраторів, яка створила і підтримувала паблік ФК "Динамо" Київ, переходить на "Druzi Dynamo", - сказано в повідомленні.

Додамо, що сторінку, у якій було 240 тисяч підписників, не вели співробітники клубу, а вболівальники - з дозволу "Динамо".

Як розповіли Tribuna.com "Druzi Dynamo", керівництво "Динамо" нарешті звернуло увагу на проблему любительського характеру сторінки, вирішивши перейти на професійні рейки.

"Тепер вже можна говорити відверто, і ми хотіли б розставити крапки над i. Ця сторінка ніколи не була клубною, "Динамо" за всі роки існування не звертало уваги на соцмережі.

Наша сторінка була створена, як спільнота для спілкування вболівальників "Динамо". Ми досить професійно підійшли до питання - не маючи доступу до ресурсів клубу, вийшли на позначку в 240 тисяч підписників.

Минулого тижня керівництво "Динамо" нарешті звернуло увагу на це питання. Один з наших представників був запрошений в клуб, де ми запропонували перейти з аматорських рейок на професійні.

Більше того, добре розбираючись в соцмережах, ми гарантували керівництву клубу, що за рік ми доведемо кількість передплатників до мільйона. На що клуб в особі пана Задерновського (головний редактор офіційного сайту) сказав, що їм це не цікаво.

Він заявив, що в клубі є журналісти, яких можна звільнити, а на ці гроші найняти одного з наших адмінів. На цьому розмову було закінчено, і ми вирішили зосередитися на своєму паблику "Druzi Dynamo", - розповів один з лідерів співтовариства.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme