Екс-регіонал Колесніченко отримав високу посаду у Кримському футбольному союзі

Скандально відомий екс-депутат Верховної Ради від "Партії регіонів" Вадим Колесніченко влаштувався на роботу у Кримський футбольний союз

У розділі "Керівництво КФС" на офіційному сайті організації він значиться "генеральним секретарем", причому слідом за президентом КФС - Юрієм Вєтохою, передає depo.ua з посиланням на "Крымский спорт".

Попередній "генсек" КФС - Микола Горнік - перед Новим роком покинув свою посаду (за попередньою інформацією - у зв'язку з виходом на пенсію).

Нагадаємо, після втечі з України Віктора Януковича разом із сім'єю переїхав до Севастополя, призупинив своє членство у Партії регіонів і відмовився від депутатського мандата. З квітня 2014 року - член російської політичної партії "Родіна".

На виборах у депутати "законодавчих зборів Севастополя" в одномандатному окрузі став другим, програвши переможцю з п'ятикратним розривом.

До футболу до цього жодного відношення не мав.

Нагадаємо також, 16 вересня СБУ вже викликала Колесніченка на допит, однак екс-"регіонал" заявив, що не збирається на нього приходити. Він  підозрюється у посяганні на територіальну цілісність України і порушенні рівноправності громадян.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme