Помстіться за Шовковського і не змушуйте матюкатися 42 млн. українців

Настанова для футболістів збірної України перед матчем зі Словенією від пересічного українця

Помстіться за Шовковського і не змушуйте…

На стадіоні, у пабах, ресторанах, а також вдома перед телевізорами українці сьогодні сидітимуть цілими родинами. У когось в руках буде фанатська роза, а хтось підноситиме до вуст черговий келих пива або чогось поміцніше. Але всі ми, українці, сьогодні спостерігатимемо за грою 11-ти мужиків, які повинні вийти на поле, щоб перемогти Словенію у плей-офф Євро-2016.

Майже у всіх нас, шанувальників футболу, які мирно, а може й емоційно, дивитимуться сьогоднішній матч, ще не загоїлася рана 1999-го року. 

Ну дуже мала кількість українців, так звана "школота", не бачили той жах у вигляді пропущеного голу Шовковського від Ачімовіча та "сніжної нічиєї" у Києві 16-років тому. Але і на них старше покоління вплинуло, тому навіть "школота" чекатиме на помсту. 

Якби Україна цьогоріч грала у плей-офф проти Ірландії чи Норвегії, та всеодно проти кого, поразка сприймалася б більш спокійно. "Ну і грець з ними, Фоменка треба гнати", - приблизно такими б були наші емоції. Але не Словенія. У 1999-му нас всіх дуже образили, принизили, втоптали наші мрії у багно, причому так зухвало. А ще та погода, той клятий білий м'яч на сніжному "Олімпійському", штрафний і цей Заховіч з Павліним...

Можна бути впевненим у тому, що сучасні футболісти збірної України ті матчі дивилися. Може не всі, але основний склад так точно. І вони дуже хочуть стати героями, перемігши Словенію, хоч і не ту, але яка різниця котре покоління гравців перемагати. 

Хоч наші футболісти і ховають емоції, кажуть, що то вже не та гра, що Словенія - такий самий суперник, як і всі, - вони лукавлять. Гравці читають пресу, спілкуються у соцмережах. Вони відчувають той тиск, наші очікування, ту жагу до перемоги, уявляють всеукраїнську любов після того, як виграють у словенців. Їм не можна "палитися" пресі, але кров вже бурлить у їхньому тілі і кожен з них очікує на стартовий свисток. От тільки, мужики, остудіть кров у голові - нехай вона у Вас буде холодною, а ноги швидкими. 

Сьогодні Хандановіч має витягти із сітки стільки голів, скільки буде потрібно Вам для того, щоб 17-го листопада у Маріборі святкувати вихід на Євро-2016. Для більшості з Вас це Євро може бути останнім у кар'єрі. Подумайте про це. Оцініть чого Ви досягли у власній кар'єрі і чи достатньо буде цього без Євро-2016?

В нас чемпіонати Європи ще будуть перед телевізорами чи на стадіонах, а у Вас є чудовий шанс там зіграти. 

Українці вміють лаятися, матюкатися на телевізор і на Вас. Але набагато краще лягати спати не випускаючи негатив у всесвітнє енергетичне поле. А "позитивчик" від нас прилетить у Ваші соцмережі, або у кількості футболок з Вашими прізвищами, в яких "пацанва" гратиме у футбол. Не підведіть, мужики, бо інакше українці будуть лаятися під свій келих з пивом. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme