Нардепи хочуть визнати трансляцію російського Мундіалю порушенням прав українців

Народні депутати пропонують Верховній Раді визнати трансляцію в Україні чемпіонату світу з футболу 2018 року, який пройде в Росії, порушенням прав і інтересів громадян України

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Відповідний проект постанови (№ 8343) зареєстрували керівники фракції Радикальної партії і "Самопоміч" Олег Ляшко і Олег Березюк, а також члени фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий.

У документі зазначається, що трансляція в Україні заходу, який відбувається на території Російської Федерації в рамках проведення Чемпіонату світу з футболу 2018 року, порушує законні права та інтереси громадян України внаслідок збройної агресії і тимчасової окупації Російською Федерацією частини території України.

Нагадаємо, що чемпіонат світу з футболу на Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року в 11 містах: Москві, Санкт-Петербурзі, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі, Казані, Калінінграді, Волгограді, Нижньому Новгороді і Єкатеринбурзі.

Зараз усі стадіони, які приймуть матчі чемпіонату світу з футболу 2018 року, готові, на об'єктах ведуться лише додаткові заходи на прохання ФІФА.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme