Мілевський залишив хорватський "Хайдук"

Український форвард Артем Мілевський розірвав контракт з хорватським "Хайдуком", за який він виступав протягом останнього року

Про це повідомляє depo.ua  з посиланням на прес-службу клубу.

"В розмові з Артемом ми домовились про розірвання контракту. Все пройшло максимально коректно. Розірвання сталось через те, що клуб розраховує на більш молодих виконавців, водночас Мілевський ще має амбіції виходити на поле", - сказав директор "Хайдука" Марін Брбіч.

Мілевський дебютував в хорватському клубі в серпні минулого року, і з тих пір зіграв 27 матчів, забивши в них три голи.

"Я провів в Спліті 13 чудових місяців, і дуже вдячний клубу, що він повірив у мене у важкий час мого життя. На жаль, в другу половину минулого сезону команда провела погано, згодом багато що змінилось - прийшли нові тренери. До того ж, мені потрібен був час, щоб відновитись від травми, яку я отримав в травні. Йду з "Хайдука" з відчуттям незавершеності, але не жалкую, що грав тут", - сказав він.

Нагадаємо, що Мілевський до 2013 року виступав за київське "Динамо", і після закінчення контракту в серпні він перейшов до турецького "Ганзіатепу". Там він виступав декілька місяців, в кінці 2013 року розірвавши контракт за обопільною згодою сторін. Протягом наступних місяців екс-гравець збірної України не займався футболом, і лише влітку 2014 року почав знову тренуватись.

Більше новин спорту на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme