Мілевський про пияцтво: Я випив келих або два вина

Український нападник Артем Мілевський розповів свою версію розірвання контракту зі "Сплітом" і заявив, що залишає Хорватію

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на tribuna.com.

"Прошу вибачити мене за те, що трапилося. Я емоційна людина за природою, деякі речі мене глибоко вразили. Після великої кількості газетних статей про мене в останні дні я хочу і повинен представити і свою сторону історії",- каже Мілевський.

За його словами,  був у Римі не заради розваги, а тому що  потрібно був покинути Хорватію для продовження візи. У цей невдалий понеділок я випив келих або два вина, це для Далмації звичайна справа. Головна проблема - у мене не було водійських прав, я їх втратив. Я їхав нормально, нічого не порушував.

"Я прочитав статті, в яких мене характеризують як алкоголіка і неробу. Мені це не подобається, я змінився. Життя навчило мене багато чому. У Туреччині я розбив "Феррарі" і вижив завдяки Божому чуду. З тих пір я не сідав за кермо під впливом алкоголю.

Все це дуже складно. У мене немає наміру якось хитрувати, особливо щодо мого друга Горана Сабліча, який допоміг мені у важкий час. На жаль, доля погралася зі мною. Ціла комбінація невдалих збігів призвела до того, що ми розірвали контракт",- заявив Мілевський.

Він додав, що серйозно працював в останні місяці. Постійно був у залі, на стадіоні, тренувався індивідуально  і хотів повернутися у футбол.

"Я не вживав алкоголь в останні кілька місяців. Це був перший раз, коли я після ланчу, все ще перебуваючи під враженням від перемоги над загребським "Динамо", випив трохи вина. У цей момент мене і зупинили. Дивно, що так вийшло, але очевидно, що так хотів Бог.

Напевно, зараз сім'я в Мінську потребує мене більше, ніж раніше. У нас сімейні проблеми, про які я не готовий говорити. Мені потрібно бути з родиною - з мамою, батьком і сестрою. У ці складні часи потрібна підтримка рідних. Ми не жили разом з 15 років, коли я залишив батьківський дім і поїхав в Україну за шматком хліба. Деякий час я не буду грати у футбол, буду з родиною в Білорусі. Я дуже за ними сумую. З нетерпінням чекаю часу, коли можна буде повернути хоч частину втраченого дитинства, яке я присвятив винятково футболу",- підсумував Мілевський.

"Завтра я покину Спліт. Мені сумно і весело одночасно. Сумно, тому що я покидаю місто, яке безмірно полюбив. Місто, яке завжди буде в моєму серці. А щасливий - бо отримав багатий досвід, адже був у "Хайдуку" і "Спліті"",- додав він.

Нагадаємо, що Мілевський був затриманий поліцією за водіння в нетверезому стані, "Спліт" розірвав контракт з футболістом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme