Мейвезер побив Пакьяо у "бою століття" (ВІДЕО)

Щойно в американському Лас-Вегасі американець Флойд Мейвезер за очками переміг філіппінця Менні Пакьяо у поєдинку, названому "боєм століття"

Мейвезер побив Пакьяо у "бою століття" (…

Таким чином Мейвезера визнано кращим боксером світу, він також захистив свої титули чемпіона світу за версією WBA и WBC, а також відібрав у філіппінця чемпіонський титул за версією і WBO в напівсередній вазі, передає depo.ua.

Під час поєдинку Мейвезер постійно нарощував свою перевагу й засипав ударами філіпінця, який, проте, гарно оборонявся. 

Нагадаємо, що 38-річний Флойд Мейвезер-молодший на професійному рингу провів 47 боїв і не зазнав жодної поразки. 26 поєдинків він виграв нокаутом. Мейвезер шість разів - в 2005, 2006, 2007, 2012, 2013 і 2014 роках - зізнавався журналом Ring кращим боксером світу незалежно від вагової категорії. Крім того, за версією журналу Forbes, торік Мейвезер був визнаний найбагатшим спортсменом світу.

Менні Пакьяо до цього поєдинку провів 64 професійні бої, з яких 57 виграв і програв 5 (ще два поєдинки закінчилися нічиєю за очками). Філіппінець опинився поки єдиним боксером, якому вдалося стати чемпіоном світу у восьми вагових категоріях (від найлегшій ваги до на півсередньої

Переговори про бій між боксерами щодо "бою століття" почалися в 2009 році, проте тоді американець висунув вимогу взяти допінг-проби до бою, і Пакьяо відмовився. Влітку 2014 на відновлення переговорів наполягли два найбільших американських телеканалу, що показують спорт, HBO і Showtime. На цей раз Пакьяо пішов назустріч вимоги Мейвезера - він погодився на те, щоб ім'я американця стояло на афішах першим, погодився пройти допінг-контроль до бою і на 40% від гонорару.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme