Луческу закликав людей та ЗМІ поважати "Шахтар", бо клуб не поїхав з України

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу незадоволений критикою в ЗМІ та неповагою вболівальників, які у Львові підтримали "Динамо"

Про це повідомляє depo.ua, з посиланням на "Обозреватель".

На думку румунського наставника "гірників", чемпіони України заслуговують поваги, адже вони залишилися грати в нашій країні. Луческу також зазначив, що українській першості необхідні зміни.

"По останній нашій грі з "Динамо" я скажу те, що постійно повторюю: дуже хочу, щоб була інша формула чемпіонату. Тоді буде відбуватися те ж саме, що зараз - атмосфера, публіка, тиск. Мене дивує ставлення вболівальників до нашої команди. В Румунії була схожа історія, коли країна втратила Трансільванію. Команда з Клужа переїхала в Трансільванію, а інша залишилася в країні і виграла чемпіонат. Зате мала симпатію всієї країни. Ми не кинули свою країну так само, як і вони. Напевно, команді потрібно аплодувати, а не освистувати. Пресі і телебаченню треба поважати всіх, і підтримувати високий рівень українського футболу. Якщо так буде тривати й далі, то нам буде складно базуватися на бразильських гравцях. Буде інша мотивація, потрібно буде віддавати більше сил, щоб домогтися максимальних результатів", - заявив Луческу.

Раніше ми писали, що тренер "Шахтаря" хоче перевезти команду в Чернівці. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme