Луческу плюнув на Лігу чемпіонів

Тренер "гірників" буде боротися у групі за третю сходинку та вихід у Лігу Європи

Про це він сказав на прес-конференції після поразки "Шахтаря" від "ПСЖ" - 0:3, пише depo.ua з посиланням на Tribuna.com.

"Результат дуже забавний. Я вважаю, що не заслуговували цього. Для мене було важливо створити приємне і гарне враження після матчу з "Реалом". Ми грали з сильними командами в перших турах, які створені для гри в Лізі чемпіонів. У середній лінії у них гравці з досвідом, вік - 25- 28 років. Мені сподобалося, як вони грали. У нашій же команді середня лінія - абсолютно молоді хлопці.

Звичайно, на самому початку нас збив з пантелику гол захисника Ор'є. У нас порушився ігровий ритм. Потім були втрачені можливості з боку Гладкого і Кучера.

У перерві я сказав, щоб хлопці інтенсифікували ритм, домінували, грали активно і ризикували, але нам, на жаль, не вдалося забити. Молоді хлопці старалися і поспішали,

"ПСЖ" заслужено переміг. Вони чудово використовували свої можливості. Три удари - три голи. Тепер ми повинні боротися за третє місце в групі. Навіть граючи дуже добре, ми не зможемо на рівних змагатися з "Реалом" і "ПСЖ ", - сказав Луческу.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" програв "ПСЖ"

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme