Колишній прес-аташе "Шахтаря" мріє про розвал України

Колишній глава прес-служби "Шахтаря" Руслан Мармазов в інтерв'ю російському виданню заявив, що хотів би розвалу України і участі "Шахтаря" в чемпіонаті Росії

Про це повідомляє depo.ua.

- А раптом завтра України не стане? Взагалі!

- Ось! Це б серйозно спростило ситуацію!

- Ось бачите! Ми знайшли рішення для порятунку футболу.

- Ну, так. Розвал України, як неодмінна умова для порятунку малоросійського і новоросійського футболу.

Звичайно ж, якби "Шахтар" колись став грати в чемпіонаті Росії, я був би вкрай радий. Вкрай щасливий.

Уявляєте, я там з дитинства ходив на футбол. І в Донецьку матчі - це ажіотаж. У тролейбус впихнути неможливо. І потім ... Перший чемпіонат України ... Приходжу на гру. У мене просто правець трапився. По-перше, порожній стадіон. Кілька людей сидять з горілкою-помідорами, і один з одним через все поле розмовляють. Тому що можна розмовляти. Докричатися можна. Тиша ж. Нікого немає.

І гра ... У мене такий трапився тоді стрес, я якийсь час взагалі не ходив на футбол. Я не міг це бачити. Я тільки що був свідком Великого Футболу, радянського. З безліччю шкіл і зірок. І тут мені такий "Темп" Шепетівка пропонують подивитися! Здорово?

Так, знаєте, хто в цій ситуації з самостійним українським чемпіонатом, безсумнівно, виграв? Це тільки "Динамо" Київ. Тому що вони знали точно, що вони довгий час будуть чемпіонами. І так і вийшло. Вони встановлюють правила. Вони це до сих пір намагаються робити. Розумієте? Там, на цій Україні.

- "Шахтар" перетягнемо у відкритий чемпіонат Російської Федерації.

- А чого він відкритий? Просто буде чемпіонат Росії. І все. А це буде територія Росії. Я сподіваюся на це, - сказав Мармазов.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme