Чому Заварова мають вигнати зі збірної України

Тренер Олександр Заваров, який публічно заявив, що Ярмоленко опустився в його очах, не має права працювати у збірній. І вже сьогодні його можуть звільнити

Чому Заварова мають вигнати зі збірної У…

На засіданні Виконкому ФФУ, 18 грудня, мають ухвалити ряд важливих рішень. По-перше, нарешті буде продовжений контракт з наставником збірної Михайлом Фоменком. Швидше за все, тренер працюватиме з командою до завершення Євро-2016, а вже потім буде ставитися питання нового наставника на відбірковий цикл ЧС-2018.

Також молодіжну збірну України замість Сергія Ковальця, який любить піаритися на ахметівських "Футболах", очолить "динамівець" Олександр Головко, що також є експертом ТК "Футбол 1/2".

Крім цього легендарного Андрія Шевченка можуть ухвалити на посаді асистента Михайла Фоменка. Цілком можливо, що Шевченка призначать у збірну замість скандального Олександра Заварова, який в останній час вносив лише деструктив у справи національної команди.

Класний в минулому футболіст Заваров призначався у збірну ще у часи, коли Федерацію очолював Анатолій Коньков.

Олександр Заваров тривалий час був головним претендентом на посаду наставника збірної. Подейкували навіть, що він може стати президентом ФФУ після відставки Суркіса. Йому робили гарний імідж "ахметівські" ЗМІ. І не просто так, бо Заваров - людина Бориса Колесникова. Свого часу навіть радником його був у часи, коли Колесников працював віце-прем'єром. 

Але з ФФУ не склалося - Янукович хотів Конькова. І довелося отримувати вже таку посаду, яку дали.

У футбольних колах ставлення до нього дуже змінилося після того, як він втрутився у штучно створений скандал між гравцем "Шахтаря" Тарасом Степаненком та лідером "Динамо" Андрієм Ярмоленком. 

Після 0:3 від "гірників" на "Олімпійському" Ярмоленко кинув на газон футболку Степаненка і забув підняти, пам'ятаєте? "Ахметівські" ЗМІ не пропустили можливості роздмухати полум'я ненависті між вболівальниками клубів. Робити скандал продовжили навіть після того, як Ярмоленко і Степаненко публічно заявили, що вони поговорили і жодних образ нема.

І саме після цього виступив тренер збірної України Олександр Заваров, сказавши, що Ярмоленко опустився в його очах після цього. Лідер збірної України опустився в очах асистента головного тренера національної команди. Таку заяву Заваров зробив перед плей-офф Євро-2016 зі Словенією, допомігши "ахметівським" ЗМІ втримати рейтинги скандальності.

Що потрібно зробити із Заваровим? Чомусь одного із зірок збірної Франції Бензема виключили зі збірної через інтимний скандал. Людина на домашньому Євро-2016 не зіграє. Не просто людина - лідер атаки. У нас, звичайно, скандал не інтимний. Але хто такий Заваров для збірної України? Тренер чи провокатор? Після останніх слів відповідь на це питання очевидна. Але рішення за Виконкомом ФФУ.  

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme