Клуб Бродського вирішив кинути баскетбольну Суперлігу

"Черкаські Мавпи" оголосили про вихід з Суперліги

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на сайт "Мавп".

"В останні два роки Суперліга під впливом негативних економіко-політичних процесів значно скоротила свою статутну діяльність. Структура Суперліги критично скоротилася, функції проведення чемпіонату передані ФБУ. Прийняття колективних рішень неможливо, засновники припинили збиратися для обговорення діяльності Суперліги. У 2014 році почався процес розпаду Суперліги. Три клуби-засновники, а саме "Донбас", "Азовмаш" і "Кривбасбаскет" не прийняли участі в сезоні 2014/2015 і зникли з баскетбольної мапи України. Цей процес продовжується і зараз.

Сезон 2014/2015 закінчився невиконанням статутних зобов'язань по виплаті сезонних внесків такими клубами: "Ферро-ЗНТУ", "Одеса", "Політехніка-Галичина", "Говерла", "Дніпро-Азот" на загальну суму 1 198 515 гривень; "Ферро-ЗНТУ" збанкрутував.

Два клуби ("Будівельник" і БК "Київ") за даними Суперліги не розрахувалися з суддями, які обслуговували матчі плей-офф на загальну суму 120 500 гривень.

Фактично Суперліга вже два роки перебуває в стані системної фінансової та організаційної кризи. А в останній рік існує лише в інтернеті", - йдеться в заяві «Черкаських Мавп».

У листі також повідомляється, що клуб виходить з Суперліги без боргів і невиконаних зобов'язань.

Нагадаємо, власником "Черкаських Мавп" є президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme