Київська міліція знайшла вкрадений джип футболіста "Динамо"

Через 2 тижні після того, як у Києві жорстоко пограбували зоряного легіонера "Динамо" Юнеса Беланда, столична міліція знайшла злочинців

Як повідомляє depo.ua з посиланням на "Обозреватель", працівники карного розшуку провели блискучу операцію із затримання двох зловмисників, які незаконно заволоділи Range Rover футболіста.

Автомобіль повернуто власнику. За скоєний злочин підозрювані будуть нести кримінальну відповідальність, інформує офіційний сайт ГУМВС України в місті Київ.

Повідомляється, що злодії напали на футболіста поруч з будинком, де він жив. Скласти словесний портрет нападників він не зміг, так як все сталося за лічені хвилини в темряві.

Для розкриття цього злочину була задіяна достатня кількість досвідчених оперативників, які по крихтах почали розслідування.

Незабаром до міліціонерів надійшла інформація, що розшукуваний автомобіль ховають в одному з гаражних кооперативів на Великій Окружній дорозі. Правоохоронці вирішили влаштувати засідку біля цього місця, щоб вийти на слід осіб, причетних до цього правопорушення.

Після кількох днів очікування вночі в гараж підійшли двоє молодих людей, які спробували відкрити ворота. Міліціонери миттєво затримали одного з них, іншого - наздогнали при спробі втечі. Пізніше машину без всяких пошкоджень було повернуто марокканському гравцю.

Раніше повідомлялося, що Беланда жорстоко пограбували у Києві.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme