Капітан "Шахтаря" відвідав американський Діснейленд

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна відвідав Діснейленд у Флориді (США)

Як повідомляє depo.ua з посиланням на прес-службу ФК "Шахтар", за два дні до свого першого матчу на Florida Cup клуб взяв участь у Параді чемпіонів. Церемонія проходила в Орландо - в Magic Kingdom, знаменитій студії Walt Disney. Від "гірників" був делегований Срна.

Капітан "Шахтаря" відвідав американський Діснейленд  - фото 1

Компанію капітанові склали Роналдіньо ("Флуміненсе"), Андрес Ніколас Д'Алессандро ("Інтернасьональ"), Джеральд Асамоа (легенда "Шальке") та інші представники команд, що беруть участь у міжнародному турнірі.

Капітан "Шахтаря" відвідав американський Діснейленд  - фото 2

Фото: ФК "Шахтар"

"Особлива роль у церемонії була відведена Роналдо - зірка світового футболу в цьому році є послом Florida Cup. Сама процедура подання була короткою, але яскравою: всіх учасників люб'язно зустрів знаменитий Міккі Маус, після чого вони урочисто проїхали по центральній алеї", - розповіли у "Шахтарі".

Сам Срна зізнався, що раніше відвідував лише паризький Діснейленд, 

Після закінчення церемонії капітан "гірників" встиг поспілкуватися з футболістом Роналдо, який пообіцяв, що приїде на матчі "Шахтаря".

Нагадаємо, перший матч в рамках Florida Cup "Шахтар" проведе 17 січня. "Гірники" зустрінуться з бразильським "Флуміненсе".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme