Хабарник з ФІФА уникнув в'язниці завдяки коштовностям дружини

Колишній віце-президент ФІФА Джеффрі Уебб оплатив заставу в розмірі $10 млн своїм майном і коштовностями подружжя Кендри Гембл-Уебб

Про це пише Associated Press, повідомляє depo.ua.

Для забезпечення необхідної суми Уебб надав три автомобілі - Ferrari, Range Rover, Mercedes, а також 11 годинників марок Rolex, Cartier, Hublot, Breitling, Panerai, Royal Oak Offshore і Luminor Marina.

Крім того, він передав документи на десять об'єктів нерухомості, $401 тис. з рахунку своєї дружини, декілька її ювелірних виробів, серед яких обручку з діамантом, перлинні намисто і сережки, діамантові браслет і сережки.

18 липня федеральний суд Брукліна випустив Уебба, обвинуваченого в корупції, під заставу. Згідно з рішенням, він повинен залишатися в межах 20 миль (32 кілометрів) від суду, за його пересуваннями буде стежити спеціальний електронний пристрій. Свою вину функціонер не визнав.

Всього звинувачення були пред'явлені 14 колишнім і діючим футбольним чиновникам. За даними Міністерства юстиції США, за 24 роки вони отримали хабарів на суму близько $150 млн. Також швейцарська поліція порушила кримінальну справу стосовно групи невідомих осіб, пов'язаних з відмиванням грошей під час виборів країн-господарок ЧС-2010, 2018 і 2022 років.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme