Гендиректор "Металіста" намагався вивести з рахунків клубу $1 млн, - Стороженко

Колишній віце-президент ФФУ Сергій Стороженко прокоментував арешт гендиректора "Металіста" Віктора Згонніка

Про це повідомляє Sportnews, пише depo.ua

"Припинена спроба вивести з рахунку клубу 1 мільйон доларів, отриманих за контрактом за передачу телеправ. Відкрито кримінальне провадження. Відведення коштів намагався здійснити генеральний директор Згоннік та інші особи", - написав Стороженко на сайті Metalist Fans.

За його словами, без цієї суми заплатити заявочний внесок і здійснити інші платежі, у тому числі зарплати, необхідні для початку змагань, було б нічим.

«Є кримінальне проваждення й рішення суду про блокування рахунків. Триває слідство", - говорить Стороженко.

Нагадаємо, 10 липня співробітники слідчого управління ГУМВД України у Харківській області затримали генерального директора футбольного клубу "Металіст" Віктора Згонника. Затримання сталося на стадіоні, в офісі футбольного клубу. ФК "Металіст" заявляє, що "в результаті несанкціонованих дій співробітників слідчого управління клуб не зміг повною мірою виконати зобов'язання перед кредиторами, а головною метою таких дій є зрив підготовки до старту нового футбольного сезону".

При цьому сам Згоннік спростував інформацію про те, що проти нього відкрито кримінальне провадження.

У 2000-2013 роках Стороженко займав посаду першого віце-президента ФФУ. У листопаді 2013 звільнений з ФФУ після численних скандалів з його участю. Офіційне формулювання - за станом здоров'я. Неофіційне - його прохання до ФІФА покарати стадіон Арена-Львів за використання уболівальниками на матчі Україна - Сан-Марино нібито нацистської символіки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme