Гельзін: "Олімпік" не підпише спонсорський контракт з УПЛ

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін розповів про причинах, по яким клуб відмовився підписувати спонсорський контракт з Прем'єр-лігою

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на ua.tribuna.com.

"Спочатку було півмільйона, потім 600, 700, 800 тисяч, дійшло до мільйона. Але ми ні на яку суму не будемо підписувати контракт, тому що не бачимо прозорості розподілу грошей, які спонсорує "Парі-Матч". Ми ініціюємо загальні збори, на якому самі клуби будуть приймати рішення.

Прийшов лист від Прем'єр-ліги, що збори планується на грудень. Але в цій ситуації потрібно бути швидше, маневреність. Є клуби, які потребують, які під загрозою зняття з чемпіонату. Є клуби, які півтора року грають не вдома. Чому Прем'єр-ліга не запропонує допомогу? Вони ж керівники. Я вважаю, що цей орган сьогодні не на своєму місці.

Ми звернулися в "Динамо" і "Шахтар", вони нас підтримали і готові висловити нам підтримку і готові рівноцінно поділити гроші. Вони кажуть, що 500 тисяч, мільйон для них не відіграють великої ролі. А для маленьких клубів це велика допомога.

Прем'єр-ліга каже, що не може працювати без прибутку. Але відкриваємо статуту прем'єр-ліги – це неприбуткова організація. Вони хочуть розподіляти гроші згідно з рейтингом і продажу телевізійних трансляцій. Але вони ж не телеканал. Вони отримали гроші від "Парі-Матч". Є 14 рівноцінних учасників, які сплачуючи рівноцінні внески", – сказав Гельзін.

Нагадаємо, спонсором прем'єр-ліги в цьому сезоні стала компанія "Парі-Матч".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme