Де купити кращу зимову екіпіровку

Ось вже і закінчується зимовий сезон на гірськолижних курортах світу, і любителі зимового екстриму повинні були стихнути до грудня. Але не тут-то було - найзавзятіші любителі активізувалися в сезон знижок на зимове спорядження та екіпіровку

Де купити кращу зимову екіпіровку…

Адже всім хочеться купити по-справжньому якісні речі, які порадують не тільки красивим дизайном і відмінними параметрами, але і не дуже «претензійною» ціною, а такі ще потрібно своєчасно пошукати.

Щоб купити якісне, потрібно купувати за кордоном

Не секрет, що у вітчизняних магазинах немає нічого цікавого. Або є, але за явно завищеною ціною. Адже потрібно ж на якісь гроші закуповувати товари, оплачувати оренду площ у великих торгових центрах з фонтанами, оплачувати рекламу на білбордах і т.д. В Інтернеті все набагато простіше: досить якісну спортивну екіпіровку можна знайти за прийнятною ціною. А якщо ціна немаленька - приємно розуміти, що якість придбання повністю покриє цю ціну з лишком.

 

Эта экипировка сейчас стоит раза в 2 дешевле, чем в сезон

 Де купувати

Якісну екіпіровку можна знайти практично скрізь в Інтернеті, особливо в європейських і американських магазинах. Через велику конкуренцію, найвигідніші пропозиції можна зустріти на американських віртуальних вітринах. Діють ці пропозиції зазвичай без позначки «worldwide», тобто тільки для американців. Що, втім, ніяк не завадить і нам насолодитися найвищою якістю американських сноубордів, лиж і зимового гірськолижного одягу. Тому радимо придивитися до популярних американських інтернет-магазинів, наприклад: the-house.com, dogfunk.com, evo.com і т.п.

Ну і звичайно, багато цікавого можна знайти на eBay і Amazon.

 Особлива увага - доставці

Щоб покупка якісного придбання не розчарувала вас на етапі доставки, краще не довіряти її державним службам. Адже подряпина на "дошці" або очікування запізнілої посилки - не кращий початок сезону. Краще скористайтеся приватною службою доставки або сервісом, що спеціалізуються на покупках за кордоном, наприклад 7choice.com. Так ви отримаєте гарантію, що ваша посилка приїде в цілості й схоронності, в зазначений термін і прямо до вас додому. Погодьтеся, очікування такого замовлення стає дійсно приємним. Крім гарантії, команда "Севенчойз" надасть допомогу в підборі розмірів і комунікації з продавцем, якщо буде потрібно.

Не будет лишней экипировка для любителей зимнего бега

Які бренди вибирати

Можна сказати, що вибравши будь-який бренд серед представлених, ви не прогадаєте. Кожна «пристойна» торгова марка, швидше за все, запропонує вам Gore-Tex і досить хорошу якість. При цьому, хорошу знижку частенько пропонують Volcom, Quicksilver, Burton та інші. Не відомо, чи варто шукати товари тільки лише по цим брендам, або просто фільтрувати пропозиції магазинів за ціною, і потім порівнювати - напевно кожен чинить так, як йому зручніше.
При цьому зрозуміло одне - якісна екіпіровка - це не обов'язково дороге задоволення, якщо підготуватися до нього заздалегідь. Приємних покупок і захоплюючих катань!

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme