Футбольний клуб Тарути фінансують російські інвестори, - ЗМІ

Дніпродзержинська "Сталь" фінансується з Москви

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на sportarena.com.

Під керівництвом громадської організації ФК "Сталь" за два роки зуміла вийти з другої ліги в Прем'єр-лігу. Восени команда Володимира Мазяра заробила непоганий імідж, але як тільки сезон закінчився, в клубі стався розкол з подальшими гучними скандалами.

Після багатьох пертурбацій в структурі клубу і тривалого конфлікту виявилося, що ФК з Дніпродзержинська повністю поглинув російський капітал. Вся справа в компанії ІСД (Індустріальний Союз Донбасу), яка виступає головним інвестором команди. Як заявило джерело в клубі, контрольним пакетом акцій ІСД тепер повноцінно володіють російські акціонери, і велика частина фінансових вливань в клуб надходить саме з Москви.

Також повідомляється, що президент "Сталі" Вардан Ісраелян (хоча, як вважають в самій Стали, Ісраеляна вже звільнили від клубного президентства) з частими візитами буває в Москві, де отримує у акціонерів ІСД гроші на життя клубу.

ІСД - це транснаціональна компанія, яка займається видобутком сталі в Центральній і Східній Європі. За деякою інформацією, контрольний пакет акцій ІСД належить пулу російських інвесторів. Рештою акцій володіють бізнесмени Олег Мкртчан і Сергій Тарута, який раніше був президентом донецького "Металурга".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme