Футбольна збірна росії зганьбилася у грі зі слабкою азійською командою: Інші з агресором не грають

Росіяни не можуть обіграти у футбол вже й таджиків.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Футбольна збірна росії зганьбилася у грі…

Збірна росії з футболу 17 листопада в Душанбе провела товариський матч проти збірної Таджикистану. Матч відбувся на вщент заповнених трибунах і завершився унічию – 0:0.

Збірна азійської держави займає 108-ий рядок у рейтинг збірних команд світу.

За всю гру команда росії, яку тренує Валерій Карпін, завдала лиш три удари по воротах суперника.

Нагадаємо, з початком масштабної воєнної агресії рф проти України МОК і більшість міжнародних федерацій з видів спорту заборонили російським спортсменам брати участь у офіційних змаганнях.

Зокрема, збірну росії позбавили права грати у матчах відбору на ЧС-2022, а УЄФА виключив російські клуби з єврокубків.

На товариські матчі ця заборона не поширюється. Адже конгрес ФІФА у березні навіть не став розглядати питання виключення Росії з організації.

Та грати з росією вважається поганим тоном серед команд із західних держав, тому росіянам доводиться задовольнятися спарингами з тими, кого вони змогли умовити зустрітися. Навіть команда Боснії і Герцеговини, федерація якої було погодилася трохи зганьбитися, раптом передумала…

Із вересня 2021 року росіяни не грали в офіційних футбольних матчах. "Тріумфальне" повернення на міжнародну футбольну арену з моменту початку війни в Україні сталося аж у вересні. Тоді збірна агресорів у Бішкеку вимучила перемогу над господарями з Киргизстану 1:2.

Наступний після нічиєї зі 108-ою збірною світу "етапний" для російської команди матч знову пройде в центральній Азії. 20 листопада росіяни гратимуть із національною командою Узбекистану.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme