Футболісти донецького «Металурга» оштрафовані за «Путін-х...йло»

Футболістів донецького «Металурга» оштрафували за пісеньку про Путіна. У клубі неофіційно факт грошового покарання гравців підтвердили

Футболісти донецького «Металурга» оштраф…

Як пише «Сегодня», подейкували, цим був страшно незадоволений один із засновників МД Олег Мкртчан (нібито цей ролик серйозно позначився на його бізнесі в Росії), і в покарання футболісти були оштрафовані на суми, які обчислюються тисячами доларів. Серед них - Морозюк, Чечер, Прийма. У клубі неофіційно факт грошового покарання гравців підтвердили. Мовляв, нічого викладати різні ролики в YouTube. Що цікаво, у компанії заспівників з основи тоді був і 22-річний воротар дубля Яшков, який восени зі складу гравців клубу на сайті МД зник.

Пліткували, нібито його вигнали за пісеньку про Путіна. Але джерела в клубі це спростовують: «Просто за віком Яшков дублю не підходить, а в основу не потрапляє. Тому наші шляхи і розійшлися».

Нагадаємо, гравці донецького «Металурга» виконанням цієї пісеньки в готельному номері відзначили літню перемогу над російським «Тереком» 4: 1, виклавши відповідне відео в YouTube.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme