Футболіст "Зорі": "Ми з Полтавцем відмовилися здавати матч, але мені на картку прийшли 40 тис. гривень

Півзахисник молодіжної команди "Зорі" Ігор Калінін, обвинувачений в організації договірних матчів, висловив свою позицію про те, що трапилося

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Футбол 24"

"Те, що мене вважають організатором, я взагалі не знав, прочитав про це в пресі. Я поїхав з команди 8-го листопада. Я прийшов на тренування, і Вернидуб мене запитав, чи знав я про це. Я сказав, що так, знав, але участі не брав. Виходить як - цим малим дали гроші якісь, а після цієї гри мені впало на картку 40 тис. гривень. Перед грою до нас з Полтавцевим звернулися, мовляв, чи згодні ми здати гру. Ми відповіли, що не згодні і попередили їх, щоб більше не зверталися до нас з такими пропозиціями, а якщо таке знову повториться - ми про все розповімо", - сказав Калініні.

"А хто це пропонував? Усі, хто брав участь у матчі. Серед них не було тільки, по-моєму Бородая, Квашука, ну і нас з Полтавцем. Ми приїхали, там був Слюсар - він нам пропонував, говорив, що інші вже погодилися і запитав, чи згодні ми програти матч. Ми відповіли відмовою", - додав він.

"На наступний день мені на картку прийшли гроші з оповіщенням в смс і зазначенням міста, звідки була здійснена операція - з Кременчука", - додав він.

Раніше генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов заявив, що гравці команди U-19 назвали Калініна організатором договірних матчів. Після цього з команди було відраховано 11 гравців. 

Сам Калінін нещодавно пройшов перевірку на поліграфі. Звинувачений ним Слюсар каже, що саме Калінін був організатором "договірняків". 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme