Формується футбольна вісь зла: Збірні терористів зустрінуться у товариському матчі

Іран домовився про гру з росією.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Формується футбольна вісь зла: Збірні те…
Фото: ua.depositphotos.com/Ruletkka

Національна збірна Ірану з футболу проведе товариський матч зі збірною росії в Тегерані у березні. Це підтвердив президент IFF Мехді Тадж, повідомляє Твіттер-канал Persian Soccer, передає Depo.ua.

За даними джерела, матч відбудеться під час встановленого ФІФА вікна для зустрічей збірних, із 20 до 28 березня. Також у ці дні Іран планує зіграти з Іраком.

При цьому збірна Ірану досі не має головного тренера: попередній наставник, Карлуш Кейруш, пішов з посади після вибуття збірної цієї країни з чемпіонату світу-2022 в Катарі.

Нагадаємо, росія і далі перебуває під санкціями, запровадженими УЄФА і ФІФА навесні 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення агресора до України. На території рф не можна проводити будь-які футбольні турніри, збірні і клуби росіян усунуті від міжнародних матчів і турнірів, у тому числі чемпіонатів світу, Європи і єврокубків.

Товариські матчі росіянам проводити можна, але зустрічатися з ними за цей рік погодилися лише слабкі азійські команди з колишніх радянських республік – Узбекистан і Таджикистан. Збірна Боснії і Герцеговини спершу погодилася приїхати до росії, але під тиском самих боснійських футболістів і громадськості від такого рішення відмовилася.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme