Фоменко може бути головним тренером збірної України і після ЧЄ-2016, - Павелко

У Михайла Фоменка є шанси працювати головним тренером збірної після Євро-2016

Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко, який розповів про контракт головного тренера збірної України, пише MatchDay, повідомляє depo.ua.

"Фоменко сам говорив про те, що хоче продовжити роботу до кінця Євро-2016, тому мова і йшла про продовження контракту на цей термін. Завдання як мінімум вийти з групи. Якщо виконає завдання, чи залишиться? Я думаю, в такому випадку ми будемо прислухатися до самого Михайла Фоменка", - повідомив очільник ФФУ.

"Але не хочеться вживати "якщо". Зараз у збірній хороша обстановка, немає нічого, що може дратувати. Гравці знають теж, що у нас відмінне взаєморозуміння. Думаю, якщо у тренерського штабу буде бажання продовжити, Виконком прийме до уваги і ми обговоримо це питання", - запевнив Павелко.

За його словами, у Фоменка наразі максимальний карт-бланш.

"У тренера зараз максимальний карт-бланш. У Фоменка повна ініціатива. Преміальні? Вони позначені офіційно УЄФА. Ми це питання з командою не обговорювали. Наші гравці будуть мотивовані, і не будуть думати, що вони гірше інших", - підкреслив президент ФФУ/

Нагадаємо, що на Євро-2016 збірна України зіграє проти Німеччини (12 червня), Північної Ірландії (16 червня) та Польщі (21 червня).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme