FAVBET став титульним партнером ФК "Шахтар"

Лідери об’єднали зусилля для досягнення найвищих цілей.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
FAVBET став титульним партнером ФК "Шахт…
Сергій Дзекунов, FAVBET (ліворуч) і Дарійо Срна, ФК "Шахтар". Фото: FAVBET.

Сьогодні, 27 липня, офіційно оголошено про започаткування співпраці чільної української iGaming-компанії FAVBET і чинного чемпіона України з футболу – клубу "Шахтар" (Донецьк).

Про це повідомляє Depo.ua.

Стратегічна співпраця передбачає організацію низки спільних маркетингових і медійних проєктів, зокрема, із залученням уболівальників, активну взаємодію з фанатською спільнотою, створення промоційних матеріалів, популяризацію брендів FAVBET і ФК "Шахтар".

Не менш важливі плани щодо впровадження соціальних ініціатив, розвитку дитячого спорту, а також відновлення спортивної інфраструктури, що зазнала руйнувань внаслідок агресії росії проти України.

Контракт розраховано на 3 роки. Його вартість сторони не розголошують.

На пресконференції на запитання журналістів відповіли директор з розвитку бізнесу FAVBET Сергій Дзекунов і директор зі стратегічного розвитку і комунікацій ФК "Шахтар" Юрій Свиридов.

"Ми продовжуємо підтримувати український спорт в умовах ворожої агресії і прагнемо розвитку, незважаючи на зовнішні виклики. Співпраця між великими брендами має стати чимсь особливим і посилити бізнес зі 100-відсотковою українською ДНК. Наші команди мають значний європейський досвід, який ми будемо використовувати для розвитку громадянського суспільства, ставлення до спорту, відповідальної гри і культури вболівання", – зазначив Сергій Дзекунов.

У FAVBET зазначають, що партнерство з "Шахтарем" є важливим кроком для компанії, яка навіть в умовах війни системно підтримує улюблену гру мільйонів.

Просто зараз FAVBET співпрацює із 6-ма клубами Української Прем’єр-ліги і Першої ліги. Партнерські угоди не обмежуються рекламою, а засновані на співпраці на полі та за його межами.

"Радо починаємо співпрацю з відомою вболівальникам компанією. FAVBET має великий досвід реалізації соціальних і благодійних проєктів, у тому числі з підтримки ЗСУ. Разом зможемо здобути великі перемоги", – наголосив Юрій Свиридов.

Логотип FAVBET буде представлено на футболках гравців "Шахтаря" на матчах Української Прем’єр-ліги. Водночас під час матчів Ліги чемпіонів УЄФА, у яких братиме участь донецька команда, на формі можуть бути інші бренди.

Отже, логотип FAVBET з’явиться на футболках донеччан уже на найближчому матчі команди проти "Металіста 1925". Це буде гра першого туру УПЛ сезону-2023/24. Відбудеться вона найближчої суботи, 29 липня, на стадіоні "Лівий берег" у Києві і почнеться о 17:00.

Після завершення пресконференції спортивний директор ФК "Шахтар" Дарійо Срна передав директору із розвитку бізнесу FAVBET Сергію Дзекунову символічну футболку "гірників" з логотипом нового титульного партнера.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme