Фанати побили близько 400 стюардів на "Олімпійському"

Директор з громадських зв'язків НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов розповів про поведінку вболівальників після закінчення фінального матчу Кубка України "Динамо" - "Шахтар" (0:0, 5:4 по пенальті)

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на MatchDay.

"Двоє воріт коштують 10 тисяч євро. Нанесені істотні пошкодження стадіону, в який були вкладені народні гроші. Уражені доріжки, десять серйозних ушкоджень поля (палили фаєри), зламані стільці. Близько 400 стюардів були побиті. Стюарди отримали травми легкої та середньої тяжкості. Вони встигли отримати оперативну допомогу медиків. У нас все це знято на камери. Нам довелося звернутися в правоохоронні органи. Сподіваємося, що через пресу нас почують і доведуть справу до кінця. Правосуддя має восторжествувати. Зі свастикою і фаєрами бігати по полю не можна, хлопці", - сказав Анісімов.

"Один з журналістів за 200 гривень передав ультрас піротехніку. Тепер нам доведеться переглянути систему пропуску преси. Але найголовніше для нас - ні одна цивільна особа з числа вболівальників не постраждала. А це хоч і втішний, але успіх для нас. За ніч ми постаралися повернути полю людський вигляд. Але з нього вчора виривали траву разом з землею. На пам'ять, так би мовити", - додав він.

Нагадаємо, що вчора "Динамо" перемогло "Шахтар" у фіналі Кубка України, а фанати зіпсували свято, вибігши на поле та зламавши ворота.

Серед дикунів-фанатів був представник зі свастикою, а ми писали, як варто покарати фанів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme