Фанати "Динамо" назвали Суркіса "прибульцем з іншої планети" через концерт на "Олімпійському"

Вболівальники вважають, що гроші можна було використати доцільніше та не розуміють, чому подію транслюватиме "ватний Інтер"

Як повідомляє depo.ua, завтра на НСК "Олімпійський" відбудеться святковий концерт на честь семпіонства "Динамо".

Ми вже писали про те, що Суркіс влаштує "пляски на кістках", "закосивши" під Ахметова.

Висловилися з цього приводу "Друзі Динамо" у "Фейсбук".

"У суботу на НСК "Олімпійський" відбудеться концерт на честь довгоочікуваної перемоги "Динамо" Київ у чемпіонаті. Ніби, нормальна практика, але є кілька питань. Ну, по-перше, в країні війна. Звісно, наш ворог бажає, щоб в тилу життя зупинилося. І концерт, ніби, свідчить про зворотнє. Але свій відбиток ситуація накладає. І тому те, що планується на Олімпійському, виглядає доволі дивним і недоречним. 
Почнемо з того, що заради концерту свій останній матч "Динамо" зіграє на стадіоні ім В.В.Лобановського. А потім вболівальники мають чимчикувати на НСК Олімпійський, де відбудеться концерт. Очевидно, концерт важливіше футболу. І на нього очікують приток тих, хто взагалі до футболу не має відношення. 
Про це свідчить і оприлюднений список виконавців, який одразу викликав незадоволення вболівальників. Про смаки не сперечаються, але присутність тих, хто вже під час російської агресії розважав окупантів - це п***ець. Кому взагалі таке могло прийти в голову? Навіть під тиском вболівальників, який призвів до корекції списку виконавців, деякі одіозні персонажі досі фігурують у якості запрошених зірок. 
Ситуація стає зрозумілішою, якщо врахувати, що організацією шоу займається телеканал Інтер. Цей ватний канал належить відомим постатям, які водночас є головними спонсорами "Динамо" протягом останніх років. Пазл зійшовся. І тому зовсім не дивує той факт, що гроші від продажу квитків на концерт навідріз відмовляються перерахувати на потреби АТО. 
Сам факт плати за вхід - це теж якийсь абсурд. Офіційна версія - без продажу квитків не можна гарантувати безпеку відвідувачів. Це при тому, що практика безкоштовних запрошень добре відома і клубу, і стадіону. 
Ну а такий нюанс, як небажання платити тим виконавцям, на участі яких наполягали вболівальники, та вимога виступити під фанеру, лише довершують картину. Вишенькою на торті, без сумніву, будуть десятки тисяч футболок з сумнівним дизайном, які будуть безкоштовно роздані відвідувачам концерту. На відміну від платні виконавцям, на це гроші знайшлися.
Зі сказаного вище, нажаль, випливає, що при організації святкового заходу відповідальні особи (чи особа?) клубу проявили себе, як прибульці з іншої планети, де немає війни і повно цукрової вати. Не кажучи про звичайний несмак, який вже давно став фірмовим стилем клубу. І для кого тоді цей концерт?", - пишуть фанати.

Нагадаємо, що концерт відбудеться завтра о 20:00.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme