Екс-футболіст "Севастополя": Якби Путін не взяв Крим, там був би Майдан

Екс-захисник "Севастополя" Денис Причиненко розповів про підготовку Майдану в Криму

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Tribuna.com.

Наразі Причиненко грає за берлінський "Уніон", але має свою думку стосовно подій в Україні, бо грав за "Севастополь" під час кримської анексії.

Батько Причиненка радів, коли півострів анексував Путін. Та і сам футболіст теж радий.

"Якщо б Путін не взяв Крим, там був би майдан. Нам в команді говорили, що в Севастополі будуть робити великі демонстрації, але Росія закрила кордони і в місті було все добре", - каже гравець.

За його словами це говорив президент клубу Красильников.

"Так, він теж говорив, що з Києва приїдуть на автобусах і влаштують демонстрацію. Я такого не хотів. Тато з мамою теж вдячні Путіну за те, що в Севастополі не було майдану. Був випадок: сиджу в центрі Севастополя, їм. Дзвонить мама: "Денис, повертайся додому. По німецькому телебаченню показують, що у вас там в центрі міста "панцирі" (зенітні ракетно-гарматні комплекси)". - "Ні, нічого тут немає. Все добре". Відправив їй фото, заспокоїв", - додав він.

Футболіст приїздив у Крим після анексії, але, живучи в Європі, важко помітити негативне.

"Усюди з'явилися російські прапори, зарплати і пенсії підвищилися. І взагалі все мені говорили, що в Криму стало краще", - сказав він.

І це при тому, що другий поспіль курортний сезон в Криму був зірваний і багато мешканців півострова, які живуть лише на гроші, зароблені влітку, страждають.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

 

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme