Двох віце-президентів ФІФА відсторонили від роботи

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) відсторонила Хуана Ангела Напоута та Альфредо Хавіта від будь-якої діяльності, пов’язаної із футболом, на 90 днів

Про це йдеться в офіційній заяві ФІФА повідомляє depo.ua з посиланням на спортивний оглядач omnispotr.

"Арбітражна палата незалежного Комітету з етики, очолювана Гансом Йоакімом Еккертом, сьогодні відсторонила двох віце-президентів ФІФА – президента Південно-Американської футбольної конфедерації Хуана Анхеля Напоута та президента Конфедерації футболу північної і центральної Америки та Карибського басейну Альфредо Хавіта від діяльності, повязаної із футболом, на 90 днів", - кажуть у відомлястві.

Відстороненню передував арешт двох футбольних босів швейцарською поліцією, яка провела у четвер чергову серію арештів чиновників ФІФА під час виконавчих зборів ФІФА у Цюріху.

Також повідомляється, що підставою для відсторонення стало звинувачення, висунуте Міністерством юстиції США у рекеті і корупції.

"Причина відсторонення, що грунтується на запиті слідчої палати під керівництвом Корнела Борблі, полягає в звинуваченні у рекеті, змові і корупції, висунутому вчора Міністерством юстиції США", - уточнюється в заяві ФІФА.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme