Два голи Драговіча, шедевр Вілліана та шанси "Динамо" на плей-офф Ліги чемпіонів

"Динамо" ледь не врятувало матч з "Челсі" завдяки голу захисника Драговіча, який спочатку забив у власні ворота, а потім зрівняв рахунок. Але поховав киян Вілліан

Два голи Драговіча, шедевр Вілліана та ш…

У Лондоні "Динамо" потрібно було грати на нічию з "Челсі". Судячи по грі киян на початку першого тайму і до пропущеного м'яча, вони намагалися це робити.

Ребров зробив ставку на гру з чотирма захисниками (Віда-Хачеріді-Драговіч-Антунеш_ та двома опорниками (Рибалка-Сидорчук). Саме останні мали руйнувати потуги Фабрегаса, Вілліана і Оскара в розвитку атаки "Челсі". Форварда Дієго Косту взяв на себе Хачеріді і нейтралізував, так само, як і в Києві.

Від Буяльського в атаці очікували креативу та швидкості. Ярмоленко та Гонсалес мали розганяти атаки флангами, але Матіч та Рамірес за допомогою захисників Баби Рахмана та Аспілікуети "закосили" всі плани киян. 

Рибалка та Ярмоленко часто обрізалися. Кравець в атаці майже не торкався м'яча. Брак Рибалки, через якого будуються майже всі атаки "Динамо", у першому таймі складав 40% - жихливий показник. 

Натомість "Челсі" форсував події, повністю захопивши центр поля. Вілліан та Оскар розривали киян на флангах. Віда та Антунеш виглядали дуже слабко ( 1 і 2 відбори відповідно), так само, як і Сидорчук, що мав руйнувати атаки у центрі поля - жодного відбору м'яча за весь тайм і справедлива заміна на Гармаша у другому.

Саме із зони Сидорчука пішов ключовий пас в гольовій атаці "Челсі". Далі був простріл Вілліана і гол у власні ворота Драговіча.

У другому таймі Ребров випустив Гармаша, гра у центрі поля оживилася. З виходом Мораеса замість Кравця з'явилися моменти. Випадав з гри лише Дерліс Гонсалес, який не розумів партнерів, не відгукнувся на гольовий простріл Ярмоленка, а потім бив повз воротах у незрозумілих ситуаціях - 4 удари і всі в молоко.

Але киянам вдалося забити гол. На 78 хвилині Ярмоленко виконав подачу до штрафної зони і там Драговіч врятував свою репутацію.

Але на 82 хвилині "Челсі" заробив штрафний. У "Динамо" сфолив Рибалка. І Вілліан поховав надію киян на нічию. Без коментарів.

Рибалка в останні хвилини часто обрізався. і справедливо отримав найнижчу оцінку за гру в "Динамо" - 6. Лише 70% передач були точними. 

Розклади для "Динамо"

Після 4-го туру групового раунду у групі G наступне положення команд. "Порту" переміг "Маккабі" в Ізраїлі (3:1) і заробив 10 очок. Португальці перші. У "Челсі" вже 7 очок - лондонці другі. "Динамо" з 5 очками йдуть третіми. Ну і "Маккабі" з "бубликом" на останньому місці. 

В наступному турі "Динамо" поїде в гості до "Порту". Там без перебільшення потрібна лише перемога, бо "Челсі" навряд чи відпустить "Маккабі". Тоді в "Динамо" буде 8 очок. В останньому турі киянам необхідно перемагати "Маккабі" у Києві. Це буде не важко. "Динамо" набере 11 очок. У "Челсі" та "Порту" в такому разі буде по 10 пунктів. "Якщо "Челсі" в Лондоні переможе "Порту", або португальці здолають "Челсі", то в одного з цих клубів залишиться 10 очок. В такому разі "Динамо" піде у плей-офф Ліги чемпіонів. Навіть якщо "Порту" зіграє внічию з "Челсі", але до цього програє "Динамо", то далі також підуть кияни разом з лондонцями, завдяки кращій різниці особистих зустрічей з португальською командою.

Матч з "Порту" для "Динамо" дійсно буде вирішальним.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme