Дорогий гість: До України приїхала зірка лондонського "Арсеналу"

Олександр Зінченко перебуває у відпустці після завершення клубного сезону.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Дорогий гість: До України приїхала зірка…
Фото: УАФ.

Один з кращих українських футболістів нинішнього покоління, 26-річний колишній гравець "Челсі", а нині півзахисник клубу "Арсенал" з Лондона і національної збірної України Олександр Зінченко приїхав до Києва. У гравця завершився клубний сезон-2022/23.

Про це повідомила сторінка у твіттер платформи "United 24", інформує Depo.ua.

"Сьогодні у нас ще один особливий гість у Києві. До України повернулася зірка Арсеналу і національної збірної України з футболу Олександр Зінченко. Нарешті він удома", - ідеться у дописі.

Як видно із фото, Зінченко перетнув молдовсько-український кордон у пункті пропуску "Могилів-Подільський".

Нагадаємо, за кілька днів розпочнеться тренувальний збір національної команди України. "Синьо-жовтим" належить провести три матчі у червні: товариський з Німеччиною і два відбіркові на Чемпіонат Європи – 2023 із Північною Македонією і Мальтою.

Попередньо Зінченко був включений до списку футболістів, викликаних на цей збір тренерським штабом. Проте пізніше у травні стало відомо, що футболіст отримав травму литкового м'яза у матчі Англійської Прем’єр-ліги проти "Ньюкасла" і допомогти збірній у червні не зможе.

При цьому гравець обійдеться без операції і зможе повернутися на поле до наступного сезону.

Також зазначимо, що найближчими днями очікується представлення нового головного тренера команди України Сергія Реброва. Можливо, Зінченко братиме участь у його презентації.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme