"Дніпро-1" не зумів перемогти команду з Ліхтенштейну

Українська команда неприємно здивувала своїх уболівальників

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
"Дніпро-1" не зумів перемогти команду з…
Фото: сайт СК Дніпро-1

Сьогодні, 6 жовтня, футбольний клуб з Дніпра у своєму дебютному сезоні в єврокубках (нагадаємо, "Дніпро-1" не має жодного відношення до легендарного ФК "Дніпро", який має багату історію) провів матч третього туру Ліги конференцій.

На формально домашньому полі у словацькому Кошице "Дніпро-1" спромігся лише на нічию з "Вадуцем" із Ліхтенштейну, "створивши" своєрідну сенсацію. Підсумковий рахунок гри з представником другого дивізіону чемпіонату Швейцарії – 2:2 (1:1).

Дніпряни гарно почали, але швидко пропустили, а на початку другого тайму почали й узагалі "горіти". Українську команду, яка не знає поразок у внутрішньому чемпіонаті, врятував точний удар Піхальонка, в якому була вагома частка фортуни.

Голи: Довбик (6), Піхальонок (78) – Фер (28), Гассер (48)

Зауважимо, трансферна вартість одного тільки форварда "Дніпра-1" Артема Довбика (його оцінюють у 6 млн євро) перевищує вартість усіх футболістів клубу "Вадуц" (5,85 млн євро). Але у футбол грають таки не гроші…

13 жовтня – другий матч пари "Дніпро-1"-"Вадуц", у межах 4-го туру Ліги конференцій. Українці гратимуть у гостях і, можна припустити, спробують реабілітуватися за сьогоднішню ганьбу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme